П`ятниця, 19.04.2024, 17:59
Вітаю Вас Гість | RSS
Форма входу
Пошук
Календар
«  Червень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Архів записів
Міні-чат
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2013 » Червень » 20 » СПОРТ
08:53
СПОРТ
Не вистачає тільки Кубка
За три роки «Ураган» зібрав повний комплект нагород чемпіонату країни


Івано-франківському «Урагану» не вдалося повторити досягнення дворічної давності і вдруге стати чемпіоном країни. У вирішальній зустрічі «золотої» серії плей-офф проти харківського «Локомотива» наші земляки зазнали поразки у післяматчевих пенальті.


Як і в 2011-му, вирішальну гру за чемпіонський титул «Урагану» довелося проводити на майданчику суперника. Тож згадана обставина не повинна була лякати франківців. Тим паче, в їх складі було шестеро звитяжців львівської «Енергії». Однак не було головного, чий «дубль» приніс обласному центру чемпі-онський титул – «товстого і доброго» бразильця Сержао…   
З іншого боку, з понад десятка поєдинків у Харкові супроти «залізничників» ураганівці виграли лише один, чотири роки тому. Не вдалося їм перемогти й цього раз. Хоч за рівнем гри, то був, певно, найкращий матч «Урагану» в серії. Визначати сильнішого знову довелося за допомогою післяматчевих пенальті. Цього разу щасливий білет у футбольній лотереї витягли харків’яни. «Локомотив» вперше став найсильнішою командою країни.
«Срібло» «Урагану» викликає суперечливі почуття. Звичайно, хотілося більшого. Та якщо згадати, як франківці вкрай невдало розпочали сезон, то… Впродовж трьох останніх сезонів підопічні Сергія Гупаленка зібрали повний комплект нагород національного чемпіонату. В колекції франківців бракує лише Кубка України. Можливо, він підкориться команді наступного року?
Наступний сезон буде ювілейним, десятим для «Урагану» в еліті вітчизняного футзалу. Наскільки зміниться команда, сказати важко, оскільки керманичі клубу, як і торік, вирішили сповістити про зміни у складі не до початку, а після завершення літніх вакацій.
До речі, вперше за останні роки команда не поїде на тренувальний збір до Чорного моря (туди, можливо, вирушить «дубль»). В планах колективу проведення двох зборів у Польщі. Їх розділить представницький міжнародний турнір «Кубок Львівщини», що пройде в середині серпня. Як планується, його учасниками стануть команди п’яти країн – Польщі, Латвії, Казахстану, Росії і України («Енергія», «Ураган» і ЛТК).
Формула наступного чемпіонату країни, навряд, чи зазнає суттєвих змін. Втім, дехто лобіює розширення вищого диві-зіону з тим, щоб розбити його на дві територіальні групи. Тільки от де взяти стільки учасників?
 Чемпіонат України. Фінал
№1 «Локомотив» - «Ураган» - 5:0
№2 «Локомотив» - «Ураган» - 3:3, по пен. - 5:6
№3 «Ураган» - «Локомотив» - 0:0, по пен. - 4:2
№4 «Ураган» - «Локомотив» - 0:3
№5 «Локомотив» - «Ураган» - 1:1, по пен. - 3:2

Сторінку підготував Володимир Горощак
Переглядів: 683 | Додав: bond | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]