П`ятниця, 29.03.2024, 08:49
Вітаю Вас Гість | RSS
Форма входу
Пошук
Календар
«  Червень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Архів записів
Міні-чат
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2013 » Червень » 6 » ФУТБОЛ
11:24
ФУТБОЛ
Тест для Брошнева

На минулому тижні в чемпіонаті Івано-Франківщини зіграно матчі двох турів. У центрі уваги були поєдинки за участю коломийських «Карпат». На покутян очікувало важке «турне» за маршрутом Тлумач – Яремче, де їм раніше перемагати не вдавалося… 
Зламати неприємну для себе статистику в черговому поєдинку з «Придністров’ям» підопічні Василя Блясецького не змогли, хоч і вели двічі у рахунку (2:2). Натомість поєдинок в Яремче склався для них несподівано легко. Вже на 11-й хвилині Андрій Олійник вразив ворота недавніх одноклубників. За ним аналогічний трюк повторили Кавінський і Веретко. У підсумку – 4:0 на користь гостей (Олійник відзначився «дублем»).
Після цих матчів коломияни розмістилися на третій позиції, поступаючись богородчанським «газовикам» і «Кроно-Карпатам» з Брошнева. «Газовики» спершу здолали у рідних стінах долинський «Нафтовик» (2:0), після чого отримали технічну перемогу над ФК «Калуш». Останній відмовився від гри, мотивуючи свої дії важким фінансовим становищем. Втім, зніматися з чемпіонату калушани наразі не будуть. Доля команди вирішуватиметься по завершенні першого кола.
«Кроно-Карпати» з однаковим рахунком 3:1 здолали у рідних стінах «Гуцульщину» і «Придністров’я». Попри підсумковий результат поєдинки складалися непросто. Дотиснути суперників брошнівчанам вдавалося лише в заключну 20-хвилинку. Цієї неділі підопічні Василя Качура зіграють у Богородчанах. Гра повинна дати відповідь на питання, чи готові «Кроно-Карпати» втрутитися у «золоту» суперечку «Газовика» і «Карпат» з Коломиї. До речі, матчем з покутянами брошнівці завершуватимуть перше коло турніру.
Команди «другого ешелону» наразі до рівня лідерів не дотягують. Кожен черговий тур приводить до ротацій в їх складі. Незмінними залишаються тільки позиції аутсайдерів – угринівського «Сокола» і ФК «Калуш». Цієї неділі вони, до речі, зустрінуться між собою. В інших матчах гратимуть: "Гуцульщина" - "Карпати" Я, "Карпати" К - "Гал-Вапно-Енергетик", "Нафтовик" - "Ніка-Тепловик", ФК "Снятин" - "Славія", "Сокіл" У - ФК "Калуш", "Газовик" - "Кроно-Карпати". "Придністров’я" - вільне від гри. 
Тим часом, відбулося жеребкування півфінального етапу Кубка Івано-Франківщини. 8 і 15 серпня за вихід у фінал сперечатимуться "Нафтовик" з "Газовиком" і "Гал-Вапно-Енергетик" з ФК "Турка".

Володимир Горощак
Переглядів: 774 | Додав: bond | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]