Субота, 20.04.2024, 01:13
Вітаю Вас Гість | RSS
Форма входу
Пошук
Календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Архів записів
Міні-чат
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » Архів матеріалів
19-20 грудня відбулися чергові поєдинки чемпіонату області. За підсумками трьох стартових турів у вищій лізі без втрат йдуть лише два представники Галицького району – «Західрембуд» з Бурштина і галицький «Володар».

Об’єднаною командою вони репрезентують Івано-Франкіщину на всеукраїнській арені – у вищій аматорській лізі (серед жінок наш регіон традиційно представляє «Університет» з обласного центру).
Як відомо, в сезоні-2009/10 вперше започатковано змагання юнацьких складів. Тут передують дві долинські команди – ВК і ЛВУМГ. Представник цього регіону також очолив турнірні перегони у 1 лізі – це колектив зі Старого Мізуня. До фіналу змагань вийдуть чотири кращі колективи.
Чемпіонат області. Вища ліга. 3 тур. 19-20 грудня. «Сокіл-Будмаш» – «Західрембуд» – 1:3 (25:19, 21:25, 17:25, 18:25). СК «Прикарпаття» – ВК «Долина» – 3:2 (26:24, 19:25, 25:13, 18:25, 15:8). «Буффало» – «Західшина» – 3:0. Матч ЛВУМГ – «Володар» перенесено.
Переглядів: 1176 | Додав: bond | Дата: 31.12.2009 | Коментарі (0)

Комітет фізичної культури і спорту Івано-Франківського міськвиконкому визначив десятку кращих спортсменів міста у 2009 році.

Вони розташувалися наступним чином: 1. Дарія Згоба (гімнастика), 2. Олександр Ісаков (плавання), 3. Христина Стуй (легка атлетика), 4. Андрій Голіней (легка атлетика, інваспорт), 5. Катерина Соловей (тхеквондо, кікбоксинг), 6. Надія Діденко (фрістайл), 7. Яна Дем’янчук (гімнастика), 8-10. Ігор Худоб’як, Микола Ревуцький, Ігор Гребинський (футбол). Пам’ятні відзнаки номінантам вручив міський голова Віктор Анушкевичус.
Окрім того, за вагомий вклад у підготовку спортсменів були відзначені тренер футбольного «Прикарпаття» Сергій Пташник та спеціалізована дитячо-юнацька спортивна школа олімпійського резерву №1 (директор – Людмила Голіневич).
За вагомий внесок у розвиток та збереження матеріально-спортивної бази нагороджено директора КП «Муніципальний фізкультурно-оздоровчий центр» Івана Герелюка, а за плідну співпрацю з комітетом фізкульту ... Читати далі »
Переглядів: 1141 | Додав: bond | Дата: 31.12.2009 | Коментарі (0)

Із 240 запланованих матчів відбулося 229. Господарі виграли 120, гості – 80, нічиїх – 29. Взяття воріт фіксувалося 732 рази (середня результативність – 3,19 за матч), серед них 13 автоголів. Найпопулярніші рахунки: 2:1 (39 разів), 2:0 (35), 1:0 (27). Без голів завершилося 15 матчів.   

Найдовші серії чемпіонату: безпрограшна – 26 матчів («Карпати»); безвиграшна – 23 («Чорногора-Ніка»); з пропуском голів – 21 («Придністров’я»), безнічийна – 19 («Тепловик»); голева – 18 («Тепловик»), програшні – 11 («Нафтовик», «Хутровик»), переможні – 9 («Дельта», «Карпати»; нічийна – 4 («Княгинин»); «суха» – 4 («Бескид», «Карпати»), без голів – 4 («Придністров’я», «Нафтовик», «Чорногора-Ніка»).
Жодної домашньої перемоги немає в активі «Чорногори-Ніки» (чотири нічиї). Натомість не програвали вдома «Дельта» (одна нічия і 14 поспіль перемог) і «Карпати» (три нічиї). В гостях жодного разу не перемагав «Нафтовик» (одна нічия).
Найстаршим гравцем турніру був Яросл ... Читати далі »
Переглядів: 1342 | Додав: bond | Дата: 24.12.2009 | Коментарі (0)

Двох голів забракло кращому бомбардиру чемпіонату «тепловику» Андрію Нестеруку, щоб досягти позначки у 30 м’ячів. За два останні десятиліття таке вдавалося лише двом .

В боротьбу за звання кращого голеадора змагань Нестерук включився у травні (квітень виявився «холостим»). А потім пішло-поїхало. У більшості поєдинків 31-річний форвард не обмежувався одним влучним пострілом. Він записав на свій рахунок одразу три «хет-трики» та сім «дублів». 
Найбільше від Нестерука дісталося «Галичині» (5 голів) і «Чорногорі» (4). Натомість вберегтися від гострих уколів форварда вдалося лише двом командам – «Карпатам» і «Дельті». З лідерами «Тепловик» взагалі зіграв невдало. Хоча… На фініші чемпіонату франківці домоглися нічиєї на полі яремчанців (3:3) і вирвали перемогу у «Княгинина» (2:1). Можливо, ці матчі переламають неприємну для нас традицію, – сподівається нападник.
Нестерук цілком міг завершити сезон у футболці "Карпат”. Та зваживши всі «за» і «проти», форвард ... Читати далі »
Переглядів: 1091 | Додав: bond | Дата: 24.12.2009 | Коментарі (0)

В Івано-Франківську розповіли про історію моди

Незабаром новорічні свята. В цей час особливо хочеться свята. Кожна жінка мріє в казкову новорічну ніч виглядати особливою, чарівною, неповторною. Саме тому 17 грудня в Івано-Франківську відбулося феєричне свято «Еволюція стилю жіночої чарівності». Під час свята можна було дізнатися про те, як змінювалася мода протягом всього періоду існування людства.


Споконвіку жінка прагнула бути особливою. Ще в стародавні часи зародилася традиція прикрашати себе: люди виготовляли гребінці з кісток і дерева, використовували гострі риб’ячі кістки для татуювання та вчилися створювати перші зачіски.
Всю історію моди продемонстрували глядачам працівники салону краси «Beauty». 14 моделей відтворили костюми, зачіски та макіяж різних історичних епох. Це були первісна Єва, давні єгиптянка, грекиня, арабка та японська гейша, француженка 18-го століття та костюм стилю Ампір.
Особливих ... Читати далі »
Переглядів: 1304 | Додав: bond | Дата: 24.12.2009 | Коментарі (0)

Минулого тижня в обласному центрі Прикарпаття відбулося перше засідання громадської організації «Асоціація банківського бізнесу». У його роботі взяли участь представники банків, котрі працюють на ринку фінансових послуг Прикарпаття.

– Створення асоціації – це є фактично презентація банківської системи нашої області, а також консолідація знань та досвіду для вирішення проблем, котрі сьогодні постають перед усіма банками, – каже голова асоціації, голова правління ВАТ «Плюс Банк» Андрій Рязанцев. – Проблеми у кожного свої, але в загальному вони однакові для всіх.
Банкіри під час засідання обговорювали можливості переходу на якісно новий рівень співпраці з органами місцевого самоврядування, Національним банком України, судами та іншими органами влади. Найголовнішим завданням керівництво вбачає налагодження повноцінного діалогу з клієнтами банківської системи області.
– У банківській системі під час економічної кризи виникли дві основні проблеми – довіра вкладникі ... Читати далі »
Переглядів: 1109 | Додав: bond | Дата: 24.12.2009 | Коментарі (0)

10 грудня на Івано-Франківщину з робочим візитом завітав Президент України Віктор Ющенко. Під час робочої поїздки Глава держави провів церемонію вручення державних нагород України працівникам підприємств, установ та організацій з нагоди 70-ї річниці утворення Івано-Франківської області.


У своєму вітальному слові В. Ющенко наголосив, що Україна сьогодні має перед собою завдання створення власної нації. Зробивши історичний екскурс долею Прикарпаття, Президент зазначив: «Сьогодні ми наблизилися до становлення власної нації, відродження державних засад найближче за останні, можливо, 300 років». Він підкреслив, що нація може ставити перед собою великі завдання і реалізовувати їх лише тоді, коли вона консолідована. «Історія становлення нації ніколи не була легкою, у якій би країні вона не проходила. Адже йдеться про повернення державної мови, забутих традицій, сфальсифікованої історії. А нині ми живемо у складних і суперечливих умовах процесів демократизації суспільс ... Читати далі »
Переглядів: 1294 | Додав: bond | Дата: 17.12.2009 | Коментарі (0)

«Ми її довго чекали, і ось вона прийшла», — сказав про зиму на вівторковій апаратній нараді міський голова Віктор Анушкевичус. Прийшла і принесла одвічну «комунальну» проблему – безкоштовну ковзанку для людей і машин.

12-13 грудня внаслідок ускладнення погодних умов і снігопаду в місті утворилась ожеледиця, — констатувала начальник служби оперативного реагування міськвиконкому Тетяна Клочко. У ці дні дорожнє ремонтно-експлуатаційне управління вивело в місто вісім одиниць снігоприбиральної спецтехніки, чотири піскорозкидачі і на ранок понеділка проїжджі частини основних транспортних магістралей вже були приведені до задовільного стану. А прибирання пішохідних територій потребує доопрацювання, — наголосила Тетяна Миколаївна.
Нагадаємо, що на балансі ДРЕУ перебуває 190 кілометрів доріг, два мости та один шляхопровід і 21 одиниця дорожньої спецтехніки.
Наш кор.
Переглядів: 1137 | Додав: bond | Дата: 17.12.2009 | Коментарі (0)

«Сьогодні для всіх є очевидним, що виборче законодавство в Україні вимагає негайного реформування, оскільки виступає гальмом у розвитку демократичних процесів», —  переконаний народний депутат, керівник обласного виборчого штабу Віктора Ющенка по виборах президента України-2010 Зіновій Шкутяк.

Віктор Ющенко 8 листопада цього року подав до парламенту проект Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо виборів президента України». Цей проект, за словами Зіновія  Шкутяка, розроблено з метою створення ефективного механізму та узгоджених системних гарантій підготовки і проведення президентських виборів, які б відповідали  загальновизнаним універсальним принципам виборчого права. Проектом закону, зокрема,  пропонується внести зміни до Закону України «Про вибори президента України» в частині утворення виборчих дільниць, порядку утворення та організації роботи виборчих дільниць, уточнення списків виборців, в тому числі на ... Читати далі »
Переглядів: 1190 | Додав: bond | Дата: 17.12.2009 | Коментарі (0)



Ще на початку лютого оператор фіксованого телефонного зв’язку ВАТ «Укртелеком» змінив номери набору екстрених, довідкових і сервісних служб на три- та чотиризначні відповідно. Найперше на це нововведення відреагували місцеві таксисти, які на своїх машинах переписали першу цифру «0» на «15». Згодом перед своїм «нулем» дописали «одиничку» пожежно-рятувальна та аварійна газова служби. І лише на каретах швидкої та невідкладної медичної допомоги чомусь досі красується червоний напис номеру телефону «03».

Фото Тараса Яковина
Переглядів: 1257 | Додав: bond | Дата: 17.12.2009 | Коментарі (0)

« 1 2 ... 392 393 394 395 396 »