Четвер, 28.03.2024, 11:25
Вітаю Вас Гість | RSS
Форма входу
Пошук
Календар
«  Жовтень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Архів записів
Міні-чат
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2011 » Жовтень » 6 » ТИЖДЕНЬ
10:24
ТИЖДЕНЬ
Щось тут нечисто…

Сміттєві контейнери з подвір’я будинку №7 на вулиці Орлика в неділю опинились аж на вулиці Левицького. Очевидно, саме таким чином мешканці будинку на вулиці Кривій висловили свій протест проти перенесення контейнерного майданчика з вулиці Орлика у їхній двір.
Про цей інцидент повідомила начальник служби оперативного реагування міськвиконкому Тетяна Клочко. А в.о. начальника муніципальної інспекції з благоустрою Степан Кукула фактично спростував твердження заступника голови правління ВАТ «АТП-0928» Михайла Яцківа, що ремонт контейнерів для сміття підприємство виконує з випередженням графіка. За словами С.Кукули, практично на кожному майданчику є два-три контейнери, які потребують ремонту. «Ремонтують тільки звичайні контейнери, а євроконтейнери стоять сплющені, без коліс», – уточнив він.


Такий стан контейнерного господарства «АТП-0928» обурив міського голову. «Євроконтейнери закуповували за кошти міського бюджету і грантів міжнародних організацій. Якщо вони у вас стоять сплющені і без коліс, таким чином ви зневажаєте громаду», – наголосив Віктор Анушкевичус і заявив, що наступного року місто проведе конкурс на вивезення сміття серед підприємств-надавачів цих послуг.
Слова свого заступника й директора департаменту комунального господарства, транспорту та зв’язку Миколи Саєвича, що це не можливо, бо замовником послуг з вивезення ТПВ буде «Єдиний розрахунковий центр», мер до уваги не взяв. «Я вам кажу одне, а ви мені – друге. Ми проведемо конкурс серед вивізників, – повторив мер. –  Мені завжди протоколи на «Грінко» показують, кажуть погано працює. А ви подивіться, як вони ставляться до свого контейнерного господарства і в якому стані утримують контейнери. Я не ідеалізую цю фірму, але контраст разючий». 
Міський голова також повідомив, що незабаром в Івано-Франківську спорудять ще 200 контейнерних майданчиків з євроконтейнерами. «Думаю, знайдуться фірми, які ставитимуться до них по-іншому і схочуть працювати. Тому до вивізників сміття, які не виконують своїх зобов’язань, ми будемо вживати жорстких заходів. Просто будемо виганяти з ринку цих послуг», – заявив В.Анушкевичус.
Стах Мірчук

Переглядів: 725 | Додав: bond | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]