П`ятниця, 29.03.2024, 09:41
Вітаю Вас Гість | RSS
Форма входу
Пошук
Календар
«  Жовтень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Архів записів
Міні-чат
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2011 » Жовтень » 20 » СПОРТ
09:36
СПОРТ
Ще раз про   «неправдиву інформацію»

15 вересня наша газета видрукувала матеріал під назвою «Гра на мільйон», де йшлося про дивну ситуацію щодо новоутвореного ПФК «Прикарпаття», зокрема, про його стосунки з попередником – ФСК «Прикарпаття». На наш виступ відреагувала Професіональна футбольна ліга. Вона заперечила факт відсутності між клубами договору правонаступництва. Лист за підписом президента ПФЛ Мілетія Бальчоса був відтворений без жодних купюр у номері «ЗК» за 29 вересня. Здавалося б, проблему вичерпано. Але ж ні…
13 жовтня на офіційному сайті ПФЛ з’явилося «Звернення до газети «Західний кур'єр» з черговою вимогою спростувати недостовірну інформацію, що стало одним із лідерів за кількістю переглядів. Спершу подумалося: в Києві просто не встигли ознайомитися з номером від 29 вересня. Однак, вчитуючись у коментар керманича ПФЛ, дійшли висновку, що столичні функціонери про нього-таки чули. Тільки от дуже сумніваємося, що читали.


Вже на початку свого доволі розширеного коментаря Мілетій Бальчос перекрутив назву газетного матеріалу – відповідь Ліги подано нами під заголовком «ПФЛ дивується, клуби мовчать…», а не «Гра на мільйон», як стверджується у зверненні до редакції. Згодом керманич ПФЛ наводить ніби-то цитату із «ЗК»: «за версією ПФЛ, жодних проблем у стосунках між клубами не існує не відповідає справжньому стану речей. Вони існують, і про це всім відомо».
Перепрошуємо, шановний Мілетіє Володимировичу, але ми такого не писали. Ось оригінал: «Отож, за версією ПФЛ, жодних проблем в стосунках між клубами не існує. Чому ж тоді від моменту підписання договору про правонаступництво ніхто з їх очільників досі не дав жодного офіційного коментаря? Що в такому разі змусило міського голову та депутатський корпус обласного центру звернутися до інвестора з листами щодо роз’яснення ситуації?»
До речі, те, про що не відають очільники і депутатський корпус Івано-Франківська, виявляється, добре відомо самому Мілетію Бальчосу. Керманич ПФЛ стверджує: «Я дуже добре володію ситуацією і знаю про те, що між футбольними клубами – правонаступником і правопопередником – не до кінця вирішено питання стосовно наповнення статутного фонду».
Наведена вище теза, як мінімум, викликає подив, бо ПФК «Прикарпаття» створено товариством «Скорзонера» та Івано-Франківським міськвиконкомом. І саме вони наповнюють статутний фонд ПФК, але аж ніяк не клуби. То хто подає «неправдиву інформацію»?
Редакція

 
Переглядів: 771 | Додав: bond | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
1 Kylia  
0
This insight's just the way to kick life into this deabte.

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]