Четвер, 28.03.2024, 21:02
Вітаю Вас Гість | RSS
Форма входу
Пошук
Календар
«  Листопад 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Архів записів
Міні-чат
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2012 » Листопад » 22 » РЕЗОНАНС
11:56
РЕЗОНАНС
Вартість пісні вища!

В одному із попередніх випусків нашої газети було опубліковано матеріал «Пісня на біс(а)», котрий не залишив байдужими представників місцевого шоу-бізнесу. Ті наввипередки кинулися спростовувати інформацію, буцімто, вони не настільки дешеві, як сказано в матеріалі. Що ж радіємо за наших виконавців! Але так ніхто із зірок сцени і не каже, наскільки заниженими були названі суми.
Зауважимо, що тоді, коли матеріал готувався до виходу, жоден артист не погодився розкрити таємницю – скільки ж він заробив під час виборчої кампанії. Проте деякі з них аж надто болісно відреагували, коли на шпальті газети побачили не надто високі власні гонорари. Зі свого боку скажемо тільки, що ми не є контролюючим органом чи податковою інспекцією, а тому називати чи не називати суми гонорарів – право артиста чи його продюсера.
Нижче подаємо лист-спростування, який надійшов на адресу редакції від прес-служби гурту «Фліт».


Лист продюсерам  з минулого
У попередньому номері було розміщено інформацію щодо артистів та гуртів, їх гонорарів та участі у пов’язаних з виборами концертах. Консультував журналіста газети Дмитра Гусака, відомий (мабуть) продюсер Володимир Заставний. Цікавим є те, що до самих концертів та співаків чи гуртів відношення цей «продюсер» не мав. Така собі самореклама? Повеселила інформація, що гурт «Фліт» виступає за 300 доларів. Звідки така цифра у «продюсера», який ані з гуртом не знайомий, ані жодного відношення до майданчиків, на яких виступала група, не має? А ствердження, що вартість сцени, на якій «Фліт» виступав останнього разу у Франківську, «могла обійтися тисячею доларів». Що продюсуєте, пане Володимире? Чи краще спитати: коли останнього разу щось продюсували? Ви взагалі знаєте ціни на оренду обладнання? З Вашим досвідом організації концертів (за Вашими ж словами) Ви на око мали б визначати вартість сцени і апаратури на ній.
На телефонне запитання прес-служби «Фліт» щодо коментування концертної діяльності групи, Володимир Заставний відповів: «Та нехай газета напише, що я сказав неправду, та й все, чого ви переймаєтесь». Ми не переймаємось. Ми обурені. Обурені саме таким відношенням місцевих «продюсерів» до гуртів та виконавців. Пане Володимире, організуйте щось дійсно якісне, на відміну від того, чим займаєтесь, і, можливо, саме тоді Ви зрозумієте, що і скільки коштує, і що немає в нас «недорогих» за Вашими словами відомих франківських гуртів чи співаків.
Прес-служба групи «Фліт»

Переглядів: 662 | Додав: bond | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]