Четвер, 28.03.2024, 11:02
Вітаю Вас Гість | RSS
Форма входу
Пошук
Календар
«  Жовтень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Архів записів
Міні-чат
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2011 » Жовтень » 27 » КОРОТКО
11:27
КОРОТКО
Брат-2
У міській виконавчій владі продовжуються кадрові ротації. Так новостворений департамент містобудування і архітектури, наразі у статусі «в.о. директора», очолив брат попереднього головного архітектора міста Олег Гаркот.
Начальником управління містобудування та містобудівного кадастру-головним архітектором міста прогнозовано став Володимир Гайдар. А колишній директор «Технічного центру «Сервіс-Авто» Ярослав Квас відтепер керуватиме КП «Івано-Франківськліфт». Новому керівникові міський голова Віктор Анушкевичус передовсім доручив ліквідувати борги із зарплати, оптимізувати штат працівників та розробити план заходів на перспективу.
І нарешті департамент комунального господарства, транспорту та зв’язку  спромігся оголосити конкурс на заміщення вакантної посади начальника новоутвореного відділу транспорту і телекомунікацій.

Заборонили копати
Міська влада ухвалила рішення про заборону проведення планових розкопок до 1 квітня 2012 року.
Про це повідомив керівник муніципальної інспекції з благоустрою Степан Кукула. Він також додав, що наразі відновлення асфальтового покриття потребують ще 70 місць розкопок. Найбільше з них – на рахунку комунальних підприємств «Теплокомуненерго», «Водоекотехпрому» та міського управління з експлуатації газового господарства.
Керівник муніципальної інспекції з благоустрою також закцентував увагу комунальників на невчасному і неякісному прибиранні міста загалом та контейнерних майданчиків для сміття зокрема. Цей факт обурив міського голову Віктора Анушкевичуса. «Мітли в руки і наводьте порядок», – дослівно сказав мер керівникам міських ЖЕО. Але ось чи виконають вони наказ міського голови?

Ремонти доріг згортатимуть

Цьогоріч таки не вдасться виконати весь запланований обсяг робіт із так званого вибіркового капремонту доріг.
Це стало зрозуміло під час вівторкової апаратної наради в міськвиконкомі. Зокрема, з огляду на погіршення погодних умов, міський голова Віктор Анушкевичус заборонив розпочинати ремонт частини вулиці Івана-Павла ІІ і зобов’язав підрядників максимально пришвидшити темпи виконання вже розпочатих ремонтів.
За словами начальника міського управління капітального будівництва Володимира Ковальчука, зараз тривають ремонти вулиць Галицької та Тролейбусної. Шляховики також сподіваються завершити ремонт частини вулиці Деповської, а комунальники –  ремонт дворових територій на вулицях Слов’янській та Сахарова і благоустрій частини вулиці Вірменської та скверу на розі вулиць Незалежності-Шухевичів.
Окрім частини вулиці Івана-Павла ІІ, невідремонтованою залишиться й частина вулиці Гординського. А на ремонт вулиці Автоливмашівської, де, як і на вулиці Гординського,  «Водоекотехпром» міняв свої мережі, лише оголосили тендер.
Наш кор.
Переглядів: 857 | Додав: bond | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]