П`ятниця, 29.03.2024, 10:24
Вітаю Вас Гість | RSS
Форма входу
Пошук
Календар
«  Липень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Архів записів
Міні-чат
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2014 » Липень » 24 » CПОРТ
10:19
CПОРТ

Літній відпочинок по-«ураганівськи»
Літо – час канікул, гарячих турів, незабутніх вражень та море позитивного настрою. Тож в період, коли яскраве сонце так і манить на відпочинок, кожен вибирає собі відпустку "до смаку". Хтось ніжиться на сонячних пляжах, хтось дихає гірським повітрям, а хтось насолоджується рідними просторами…

"Ураганівці" теж вакації проводили з максимальною користю, тож клубна прес-служба поспілкувалася з оновленою командою та довідалася, як відпочили та набиралися сил "гвардійці" і молоді гравці івано-франківського клубу.
Андрій Сімка розповів, що після напруженого "бронзового" сезону відновлювався у селі, у рідних. Каже, що саме відпочинок у колі близьких людей є найбільш корисним не тільки для душі, а й для тіла. Тож Андрій сповна зміг "смакувати" свіжим повітрям, річкою, лісом та спілкуванням з найріднішими.
По-домашньому провів свої вакації і Роман Кіндратів. Втім, капітану "драконів" вдалося проникнутися ще й гірським колоритом та підкорити одну з вершин – Захар Беркут. Проте найбільш сімейним відпочинок видався у новоспеченого татуся – Романа Колтка, який весь час присвячував своєму синочку. "Ураганівський" голкіпер зізнався, що незважаючи на насичений батьківський графік, йому таки вдалося порибалити з друзями.
Відпочивав у рідному місті й Орест Боргун. Гравець розповів, що вільний час, якого було більше ніж вдосталь, проводив на річці з товаришами, не нехтував і гірськими краєвидами. За час відпустки насолодився компанією рідних та друзів, тож з максимально позитивним настроєм розпочинає тренування.
Віталій Біров, Юліан Горбатий та Ігор Корсун теж релаксували у колі близьких, з якими змогли досхочу поспілкуватися. Хлопці зізналися, що відпочинок і справді видався "на славу", адже повнився тільки незабутніми моментами. Ще б пак! Адже змогли і порибалити, і карпатським повітрям подихати. Набирався сил у рідному Львові і Мар’ян Пелех, який встиг і в компанії рідних відпочити, і на озерах побувати, і підтримувати себе у хорошій фізичній формі.
А от Павло Миколюк та Антон Лясковський надали перевагу морському узбережжю та одеській неповторності, де провели незабутні вакації. Не забували хлопці і про друзів та рідних, яким теж присвятили чимало часу. Об’єднали свій відпочинок й Михайло Зварич, Тарас Рудавець та Юрій Ковельський. "Ураганівцям" припали до душі не лише Шацькі озера, а й спільна рибалка, на яких хлопці "живилися позитивом".
Не менш насиченим відпочинок був і у Василя Баланика, який встиг не тільки скласти іспити, порибалити, помандрувати верховинськими просторами та підкорити Піп Іван, а й "познайомитися" з Москвою, Санкт-Петербургом та Великим Новгородом. Василь розповів, що у Росії працює багато родичів, тож випала хороша нагода побачитися з ними.
Приємно, що всі "ураганівці" не тільки відпочивали, а й не забували про свою фізичну форму, яку активно підтримували в тонусі. До того ж всі хлопці в один голос зізнаються, що надзвичайно сумували один за одним, тому з нетерпінням чекали початку навчально-тренувальних зборів. Кажуть, що незважаючи на нелегкий сезон, який їх чекає попереду, тренуватимуться та набиратимуться досвіду з максимальною самовіддачею.
Отож, літній відпочинок всім, без винятку, приніс море задоволення та позитивних емоцій, тож з новими силами та свіжими враженнями для омолодженого "Урагану" починається новий старт…
Христина ЧУЛОВСЬКА,   прес-служба НФК "Ураган"

Переглядів: 603 | Додав: bond | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]