Субота, 20.04.2024, 18:06
Вітаю Вас Гість | RSS
Форма входу
Пошук
Календар
«  Листопад 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Архів записів
Міні-чат
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2012 » Листопад » 29 » АКЦЕНТИ
11:16
АКЦЕНТИ
На розмітку не зважають

Нарешті на капітально цьогоріч відремонтованих вулицях з’явилася нова дорожня розмітка, але водії на неї не зважають і їздять, як собі хочуть.

Хоча для Івано-Франківська це звичне явище, «їзда без правил» по новій вулиці Володимира Великого, яку кілька місяців тому встелили новим асфальтом, на якому у понеділок з’явилася нова розмітка, неабияк обурила міського голову Віктора Анушкевичуса.
Мер розпорядився, аби туди навідались працівники ДАІ і порекомендував їм трохи поспостерігати за дорожнім рухом на перехресті вулиць Січових стрільців-Мазепи-Орлика. «Там їздять, хто як хоче. Повертають у два, три ряди. Колись там була фотофіксація, то трохи боялися. Тепер ні», – повідомив заступнику начальника МВ УМВС Володимирові Барзюку міський голова, який частенько проїжджає те перехрестя і їздить вулицею Володимира Великого.
Поділився своїми спостереженнями за дорожнім рухом у місті і заступник міського голови-директор департаменту комунального господарства, транспорту і зв’язку Микола Саєвич. Він повідомив, що нові розмітки з’явились і на частинах вулиць Галицької та Василіянок. Але крайні смуги, призначені для руху транспорту, дуже швидко перетворились у парковки. А частину вулиці Галицької від вул. Добролюбова водії районних автобусів перетворили на філію автостанції №2.
Між іншим, те саме можна сказати і про продовження Південного бульвару, де на крайній правій смузі руху районні автобуси теж стають на відстій. Щоправда, ні мер, ні віце-мер про це не сказали. Невже не знали? А як можна пояснити те, що стоп-лінія нової розмітки на вулиці Січових стрільців перед перехрестям з вулицею Мазепи «простяглася» лише на дві смуги, хоча вулиця з одностороннім рухом і третя, крайня ліва смуга, використовується для лівого повороту на вулицю Мазепи? Хіба що односторонній рух на вул. Січових стрільців скасують. Чом би й ні? Он на паралельній вулиці Гординського теж залишився двосторонній рух, хоч вводили його там тимчасово, на час капремонту вул. Січових стрільців…
Трохим ЛЮДЕРА

Переглядів: 584 | Додав: bond | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]