П`ятниця, 29.03.2024, 16:03
Вітаю Вас Гість | RSS
Форма входу
Пошук
Календар
«  Жовтень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Архів записів
Міні-чат
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2013 » Жовтень » 31 » VOX POPULI
11:50
VOX POPULI
Чи часто ви купуєте продукцію, виготовлену в Івано-Франківську?

Юрій,  підприємець:
– Ми постійно купуємо продукцію хлібокомбінату, залізничної пекарні, молокозаводу. Це дуже смачно, і я не думаю, що потрібно ці продукти привозити ще звідкись. Також вся моя сім'я полюбляє солодощі від фірм «Ласощі» і «Перлина». Я б з радістю купував і автомобілі, якби їх виготовляли в Івано-Франківську, і щоб вони були зроблені на відповідному рівні.

Марія, вчитель:

– Я постійно купую хліб та хлібобулочні вироби від Івано-Франківського хлібокомбінату, дуже задоволена якістю. Також недавно придбала пальто, виготовлене на місцевій швейній фабриці «Галичина», це якісна і гарна річ. Ціна, правда, понад тисячу гривень, але це не якийсь там турецький чи китайський ширвжиток, мені його вистачить на роки. Взагалі, пора нам уже звільнятись від стереотипів, що все закордонне – краще від нашого, адже інші країни постійно імпортують нашу продукцію.  

Соломія, технолог:

– Я купую різні види продуктів, виготовлених в Івано-Франківську, такі як молоко, хліб, торти і т.д. Та особливо мені і моїй родині подобаються трав’яні  чаї фірми «Екопродукт». Мій чоловік закуповує великими пачками чаї з ромашки та м’яти. А чаї з плодів і ягід я завжди беру на подарунки закордон – як в Європу, так і в Америку. Мої друзі з діаспори мені самі замовляють – привези нам того доброго івано-франківського чаю зі шматочками плодів.

Віра, домогосподарка:

– Я люблю івано-франківський майонез від «Полонини» і продукцію залізничної хлібопекарні, а ще продукти, виготовлені на… цементно-шиферному заводі (сміється). Ну, ви розумієте, про що я. Я взагалі за те, щоб ми виготовляли тут все своє, і якісно, і щоб у нас хотіли купувати продукцію представники з інших регіонів, а не ми возили сир, ковбасу і макарони з інших країн при наших ресурсах і можливостях!

Пан Владислав, пенсіонер:

– Я іграшки внукам купую, які в Івано-Франківську виготовлені, фірму не пам’ятаю, та знаю, що ліпші вони за китайські і не токсичні. Та й продукти наші місцеві смачні, нащо то купувати привозне? Ми звикли думати, що наші дівчата найгарніші, наші артисти добре співають, а наші хлопці – то силачі на весь світ. Ще б нам так навчитись шанувати те, що у нас виготовлене, і вкладати у своє, а воно, дивись, і нащадкам у спадок перейде розвинена економіка краю. Тільки щоб виробники не халтурили і споживача не обманювали, бо нема довіри – нема збуту.  
Опитував Тарас ЯКОВИН

Переглядів: 512 | Додав: bond | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]