Субота, 20.04.2024, 03:09
Вітаю Вас Гість | RSS
Форма входу
Пошук
Календар
«  Жовтень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Архів записів
Міні-чат
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2013 » Жовтень » 17 » VOX POPULI
11:17
VOX POPULI
Чи турбує вас можливе знецінення долара?

Тимофій, програміст:
– Особисто я дуже не хочу, щоб долар дешевшав. Адже я один з тієї великої кількості українців, хто трішки підробляє в Америці через Інтернет. Тому спокій і стабільність цієї країни для мене дуже важлива. Страшно навіть подумати, що буде, якщо долар знеціниться. Це може стати початком глобальної світової кризи і навіть призвести до війни. Хіба тільки недалекі заздрісники можуть радіти з того, що в Америці є певні економічні проблеми.

Микола,  студент-міжнародник:
– Якщо долар знеціниться, це відгукнеться в усьому світі. Адже це визнана світова валюта, і українська гривня прив’язана до долара. Багато розрахунків, пов’язаних з міжнародними контрактами, здійснюються саме у доларах. Тому падіння цінності такої валюти може призвести до великого хаосу в економіці нашої країни та інших країн, а також спричинити велике зростання цін для населення.

Володимир Михайлович, завгосп:
– Думаю, що нічого особливого не станеться. Америка править світом, і вони там роблять, що хочуть. Навіть якщо долар і знеціниться, то постраждаємо ми, а вони все одно в програші не будуть. Потім той долар  знову подорожчає, або американці ще щось нове придумають.

Вікторія,  робітниця:
– Особисто мені це було б навіть вигідно, напевне. Адже кілька років тому я взяла кредит у доларах і віддаю його з великими потугами. Якщо ж долар здешевіє, можливо, я зможу швидше віддати.

Віктор, зварювальник:
– Мене це питання не хвилює, бо я доларів не маю, жодного. Тому втратити не зможу. От би гривень мені побільше (сміється), це було б супер!

Марія, підприємець
:
– Я настільки зайнята роботою і вирішенням проблем, пов’язаних з моїм бізнесом, що мені навіть задумуватись про це не доводилось. Однак я вважаю, якщо в Америці будуть серйозні фінансові проблеми, це обов’язково позначиться в цілому світі. Тому я була б дуже рада, щоб і долар не дешевшав, і наша рідна гривня була стійкою, і щоб взагалі життя людей було легшим і менш стресовим.
Опитував Тарас ЯКОВИН

Переглядів: 593 | Додав: bond | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]