П`ятниця, 19.04.2024, 03:59
Вітаю Вас Гість | RSS
Форма входу
Пошук
Календар
«  Листопад 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Архів записів
Міні-чат
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2010 » Листопад » 11 » Віктор Анушкевичус вдруге став міським головою Івано-Франківська
10:29
Віктор Анушкевичус вдруге став міським головою Івано-Франківська
У п’ятницю, 5 листопада, міська виборча комісія офіційно оприлюднила офіційні результати виборів міського голови Івано-Франківська та депутатів міської ради. Згідно з протоколом міської ТВК, перемогу здобув Віктор Анушкевичус, за якого віддали свої голоси 24 тис. 145 виборців.

Головний суперник чинного міського голови, лідер  «Громадського форуму Івано-Франківська» Юрій Соловей отримав 19 тис. 950 голосів підтримки. А третім у цій короткій, але напруженій передвиборчій гонці став директор «Івано-Франківськтеплокомуенерго» Ігор Прокопів – 12 тис. 872 голоси.  
Під час короткого брифінгу для журналістів після оприлюднення результатів виборів міською виборчою комісією Віктор Анушкевичус передовсім подякував мешканцям Івано-Франківська, які проявили активність, громадянську позицію та патріотизм і «голосували не за гроші, а за ідею», а також членам своєї команди та членам виборчих комісій, яким «в умовах зміненого виборчого законодавства працювалося нелегко».
Водночас пан Анушкевичус заявив, що результати виборів є закономірними. «Попри окремі нюанси і порушення, я вважаю, що вибори пройшли нормально і їхній результат є цілком закономірним. Основна мета, з якою ми йшли до виборців, – пробитися крізь стіну неправди, яка сіялася всі ці чотири роки і розповісти людям, що насправді зроблено в місті, незважаючи на дві повені, фінансову кризу, нестабільність в державі та зайву балаканину в міськраді. Нам вдалося достукатися до людей, і вони нас зрозуміли. Наша передвиборча програма була конкретною, чіткою й зрозумілою. Те, що виборці її підтримали, я теж вважаю великим позитивом», – підкреслив він.
Віктор Анушкевичус також висловив сподівання, що йому вдасться налагодити конструктивну співпрацю з новообраним депутатським корпусом міськради. «З тими політсилами, які пройшли до міськради, ідеологічних розбіжностей у нас нема. Тому, я думаю, що протистояння між депутатами і міським головою, яке було в попередньому скликанні, вже не буде. Всі налаштовані на конструктив. І в першу чергу я, бо в цьому скликанні я хочу потужно попрацювати, не відволікаючись на непотрібні дискусії», – наголосив пан Анушкевичус.
Стах МІРЧУК
Переглядів: 882 | Додав: bond | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]