П`ятниця, 26.04.2024, 10:46
Вітаю Вас Гість | RSS
Форма входу
Пошук
Календар
«  Грудень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Архів записів
Міні-чат
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2012 » Грудень » 27 » ТРИБУНА ДЕПУТАТА
12:31
ТРИБУНА ДЕПУТАТА
Юрій СОЛОВЕЙ, депутат міської ради,  голова фракції  «УДАР» – Громадський форум»



Сьогодні Україна – це той же Google на етапі створення

Сьогодні, коли кожен із нас вже живе передчуттям Нового року та Різдвяних свят, мені принципово не хочеться писати про політику. Не тому, що вона добра чи погана, а тому, що її забагато в нашому житті. Проте життя і без осоружної політики є цікавим і різноманітним. І тому в переддень 2013 року я б хотів побажати франківцям в першу чергу:
   1. Добра та гарного настрою. Щоразу, повертаючись з відрядження та перетинаючи кордон з Україною, моментально відчуваєш велику різницю. І справа навіть не в поганих дорогах, жахливому сервісі чи інших наших проблемах. Річ, як на мене, в іншому – в обличчях людей. Негатив, який ми мимоволі всотуємо, мов губка, з телебачення, преси чи інтернету, невблаганно відображається на нас самих. Давайте це змінювати. І тому побажання моє просте –  в наступному році накласти табу на негатив, а відкрити «зелену вулицю» для позитивних емоцій (як каже один мій добрий знайомий: "Усміхнись світові і світ усміхнеться тобі").
   2. Віри у власні сили. Часто спілкуючись з людьми, я зауважив: є елементарні речі, які можна зробити самостійно, однак ми чекаємо, коли хтось за нас це зробить. Або коли щось не вдається чи є якісь проблеми, ми, як правило, робимо винуватими всіх, починаючи з Президента, мера та закінчуючи працедавцем, але надзвичайно рідко задаємо собі запитання: "А що я зробив для того, щоб це виправити?". Тому бажаю кожному не боятись брати відповідальність на себе, вірити у свій потенціал і власні сили та рухатись вперед. І будьте певні: все у вас вийде.
   3. Оптимізму та реалізації мрій. Часто на різного роду форумах чи конференціях доводиться чути, що в нашої держави немає майбутнього. Не вірте. Наші проблеми – не з тих, які неможливо подолати. Просто слід запастися терпінням і завзяттям, рішучістю та послідовністю, енергією та оптимізмом. Сьогодні Україна – це той же Google на етапі створення. Рано чи пізно ми будемо в світовій еліті. Це – мій оптимізм і одна з моїх мрій.

З Новим роком вас та Різдвом Христовим!

Переглядів: 582 | Додав: bond | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]