Четвер, 25.04.2024, 14:22
Вітаю Вас Гість | RSS
Форма входу
Пошук
Календар
«  Жовтень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Архів записів
Міні-чат
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2012 » Жовтень » 18 » ТРИБУНА ДЕПУТАТА
10:53
ТРИБУНА ДЕПУТАТА
Руслан МАРЦІНКІВ,
секретар Івано-Франківської міської ради




Чи продається Івано-Франківськ?!

Це питання турбує кожного свідомого українця, кожного мешканця міста Івано-Франківська. Адже людей возять на курорт, дають гроші, заносять гидоту в кожне помешкання, і все це відбувається під егідою букви «Я». Сьогодні це тест на свідомість городян та на відданість ідеалам добра, порядності та патріотизму. Вибір простий – опозиція або провладний кандидат від Привату і влади Донецької орди. Все решта – тільки політтехнологія та великі гроші.  Бізнесмени йдуть у владу, щоб заробляти гроші, а нам, українцям, потрібна велика Україна для наших дітей і онуків. Найприкріше те, що ці благодійники вважають, що все можна купити або як не вдається, то залякати. Громадянська мережа «Опора» оприлюднила, що 30 тисяч франківців, за словами одного кандидата, відвідали курорт, а це 150 грн. на одну людину. Це щонайменше 450 тис. грн., але ще час є. Одна відома інституція отримала 2 млн. грн. від цього кандидата. Кожна школа отримує від 30 до 50 тис. грн., а це щонайменше 1 млн. 500 тис. грн. і цей список можна продовжувати. От би всі ці гроші пустити на дороги, ремонт житла, садочків… А це мільйони, які пограбовані в українців. Це Бовшівський завод, порізаний на металолом, це отримані позики в  державному  «Укрексімбанку», які так і не повернули, та багато іншого. Це наші гроші, які сьогодні так звані «благодійники» повертають нам.
Чи вистоїть Івано-Франківськ, чи не продасться, бо правоохоронні органи на це давно вже закрили очі, у них є чітка вказівка нічого не бачити?..
Сьогодні без перемоги опозиційних сил немає перспективи, бо не тільки Тимошенко і Луценко будуть сидіти, а й решта опозиціонерів приєднаються до них. Причому звинувачення будуть кримінальні, так як в радянські часи (Чорновіл, до прикладу, сидів за «зґвалтування»). Але не треба падати духом, вони бояться нового соціального вибуху, коли масово українці вийдуть на вулиці і зметуть «донецьких» окупантів.
Національна революція вже жевріє, тож нехай вони добровільно підуть. Ми не дамо здійснювати масові фальсифікації в Івано-Франківську, бо інакше не варто називати себе націоналістами. Тому прийдемо на дільниці і дамо фальсифікаторам відсіч.
Я вірю, що ми прийдемо і переможемо, бо виборчий бюлетень – це наша зброя і ми нею скористаємося сповна.
Слава Україні!
Героям слава!

Переглядів: 829 | Додав: bond | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 3
3 Lulu  
0
Кто б говорив про продажність, несмішіть

2 виборець  
0
Який це депутат, це такий самий корупціонер Марцинків. Хлопці не позорьтесь

1 виборець  
0
Ну так, чергова відмазка свободи. а чого вони не йдуть в суд з такими звинуваченнями, нема з чим))))))))))))

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]