Четвер, 18.04.2024, 12:42
Вітаю Вас Гість | RSS
Форма входу
Пошук
Календар
«  Березень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Архів записів
Міні-чат
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2012 » Березень » 5 » СУСПІЛЬСТВО
12:38
СУСПІЛЬСТВО
«Княгинин» – традиція і якість

    Ідеальна горілка – предмет національної гордості українців. Така, що заворожує прозорістю, дарує гарний настрій, зігріває нутро та гарантує чистий розум на ранок. У Карпатському регіоні на запитання, яка горілка найкраща, вам, не роздумуючи, скажуть – «Княгинин».

    Та й в Україні Івано-Франківське обласне державне об’єднання спиртової та лікеро – горілчаної промисловості знане завдяки високій якості продукції та давнім традиціям. Початок Івано-Франківському виробництву було закладено ще в 1878 році завдяки підприємцю на ім’я Вайнгартен Мендель, котрий заснував фабрику дріжджів і спирту – прародителя сучасного підприємства – на території колишнього приміського села Княгинин. До 1939 року, коли влада перейшла до рук більшовиків, завод декілька разів змінював власника, доки з приходом «червоних» не відійшов у власність держави та отримав новий профіль діяльності – горілчане виробництво. Оновлений завод повністю забезпечував Станіславську (нині Івано-Франківську) область горілчаними виробами. Однак лихоліття другої світової війни внесло корективи в розвиток перспективного підприємства. Розруха, завдана авіаційними нальотами німецьких льотчиків, залишила його без технічного складу. Післявоєнне відновлення далося важкою працею, однак кожен, хто доклав до цього зусиль, був винагороджений, адже дуже швидко підприємству було надано статус самостійного комбінату. І вже в 1964 році його було реорганізовано в Івано-Франківське виробниче спирто-горілчане об’єднання Міністерства харчової промисловості «Укрголовспирту». Масове виробництво власної продукції на підприємстві розпочалося фактично з 1991 року. За роки незалежності княгининська горілка стала відома по всій Україні, та й за її межами. Щоправда, економічна криза останніх років негативно вплинула на підприємство, яке пережило спад виробництва. Але сьогодні трудовий колектив підприємства  налаштований оптимістично. Ділові поговори свідчать – пройде зовсім небагато часу, і Україна знову заговорить про феномен «Княгинина» – натуральної продукції найвищої якості.
    Сьогодні асортимент підприємства складає більш як 20 видів продукції, серед якої власне горілка, лікери, еліксири та перший український джин. Кожен екземпляр лінійки горілки «ТМ Княгинин» вирізняється своїм особливим смаком та ароматом, всього ж у лінійці ТМ «Княгинин» – понад півсотні найменувань.
В основі прозора схема її виробництва та реалізації, плідна співпраця з усіма контролюючими структурами, які в межах своїх повноважень допомагають боротися  із фальсифікатом лікеро – горілчаних виробів, зокрема і продукції ТМ «Княгинин».
         Щорічно за поданням працівників податкової міліції Івано – Франківської області центральна лабораторія спиртоб’єднання досліджує близько 70-80 випадків вилучення спиртовмісних рідин, які не мають жодного відношення до легальних марок лікеро – горілчаних виробів. Безумовно, це сприяє впорядкуванню ринку алкогольних напоїв, а зрештою – збільшенню обсягів виробництва продукції та надходженнь до бюджетів усіх рівнів. ( Для прикладу:  тільки акцизного податку підприємство сплачує близько 100 млн. грн.. на рік ).
          Саме тому перспективи розвитку ТМ «Княгинин», насамперед, у подальшому збільшенні обсягів виробництва напоїв, які вже полюбилися споживачам, розширення географії їх продажу і, звичайно, створенні нових оригінальних рецептур.
 


Переглядів: 968 | Додав: bond | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 3
3 ротас  
0
шняга самі роблять туфту

2 lf.  
0
Задрали ці спиртовики. Мєнти душіть іх!

1 степан  
0
Княгинин супер! А за фальсифікат треба відривати руки! Податкова міліція forever! Так тримати

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]