П`ятниця, 19.04.2024, 13:40
Вітаю Вас Гість | RSS
Форма входу
Пошук
Календар
«  Квітень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Архів записів
Міні-чат
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2010 » Квітень » 29 » Стартувала «Українська платформа»
11:17
Стартувала «Українська платформа»
17 квітня у палаці культури Київського політехнічного університету відбувся І Всеукраїнський з’їзд політичної партії «Українська платформа». Учасниками дійства були понад тисячу членів партії із 27 регіональних організацій по всій Україні. Від Івано-Франківської обласної організації у заході взяли участь дев’ять делегатів.

Під час роботи з’їзду його учасники затвердили зміни та доповнення до статуту та програми політичної партії, а також обрали центральну контрольно-ревізійну комісію «Української платформи». Крім того, було прийнято «Звернення до всіх, хто почуває себе українцями, незалежно від національного походження, мови спілкування чи регіону проживання».
Зокрема, у зверненні йдеться про те, що партія «Українська платформа» всіма силами буде протидіяти перетворенню України в ще одну провінцію Росії.
«Ми не хочемо мати неукраїнську Україну! Наш вибір – самостійна соборна держава з усіма її складовими і атрибутами. Партія закликає всіх небайдужих громадян до згуртування та об’єднання і каже: «Об’єднання можливе лише на одній платформі – українській», – мовиться у зверненні.
Затверджуючи зміни до статуту партії, її лідер, народний депутат України Павло Жебрівський наголошує на трьох основних аспектах. По-перше, кожних два роки повинен бути праймеріз для лідера партії. «Я не хочу будувати партію імені Жебрівського, працювати в партії вождистського типу. Я хочу, щоби лідер знав, що через два роки йому треба знову йти до партійців і виборювати цю посаду».
Двома іншими ключовими питаннями, котрі вирішувалися під час з’їзду політичної партії, Павло Жебрівський вважає відкриті партійні списки, а також обов’язковість членських внесків. «В політику мають іти люди, які хочуть займатися політикою, у яких це є внутрішньою потребою», – каже народний депутат.
Володимир Бодак
Переглядів: 1003 | Додав: bond | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]