Четвер, 25.04.2024, 06:32
Вітаю Вас Гість | RSS
Форма входу
Пошук
Календар
«  Липень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Архів записів
Міні-чат
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2011 » Липень » 7 » СПОРТ
10:52
СПОРТ
Балканський іспит
Виступи на євроарені «Ураган» розпочне в Сербії


Вчора у штаб-квартирі УЄФА в швейцарському Ньоні відбулося жеребкування двох стартових раундів Кубка УЄФА з футзалу. Воно визначило, що івано-франківський «Ураган» дебютні матчі євротурніру проведе в сербському Крагуєваці.

Окрім «Урагана», в гості до місцевого «Економаца» завітають ізраїльський «АСА Бен Гуріон» і один з переможців попереднього раунду. У ньому зійдуться чемпіони Кіпру, Албанії, Франції та Вірменії.
Матчі групового турніру відбудуться в місцевому «Хала Єзеро» (єзеро – озеро, палац розташований на березі водойми), розрахованому на 5 000 місць. Крагуєвац розташований в самому центрі Сербії і є адміністративним центром адміністративного регіону Шумадія. Населення міста співмірне з населенням Івано-Франківська – майже 200 тисяч мешканців. Матчі основного етапу мають відбутися в період з 24 вересня по 2 жовтня. 
Сподіваємося, «Ураган» не зупинеться на цій стадії і зуміє пробитися до наступного, елітного раунду. Для цього потрібно посісти у групі, як мінімум, другу сходинку.
За ходом жеребкування гравці франківської команди стежили на Одещині, у селищі Кароліно-Бугаз, де вони традиційно, вже втретє, розпочали підготовку до нових випробувань. На березі Чорного моря підопічні Сергія Гупаленка пробудуть до 24 липня. Наступного дня "Ураган" повернеться до Івано-Франківська, де до команди приєднаються бразильські легіонери, серед яких буде кілька новачків.
Наприкінці місяця чемпіон України візьме курс на Польщу. Другий збір також вже традиційно пройде у Бєльско-Бялій. 3окрема, з 11 по 14 серпня франківці візьмуть участь у турнірі «Кубок Бескидів» (торік «Ураган» посів у ньому третє місце).
Останні тижні літнього міжсезоння "ураганівці" проведуть вдома. Водночас досягнуто попередньої домовленості про кілька товариських матчів у Москві з командами російської суперліги. Новий чемпіонат України, як відомо, стартує 3 вересня.
Як ми вже повідомляли, черговий чемпіонат країни має пройти під егідою новоствореної Екстраліги. Втім, договір між нею та Асоціацією міні-футболу України про передачу повноважень на проведення змагань наразі не підписано. Процес реєстрації Екстраліги ще триває. Не відомо також скільки команд гратиме у вищій лізі. Попередньо зголосилося вісім, та не виключено, що їх кількість зросте до десяти. Але скільки б не було команд, чемпіонат проводитиметься у чотири кола без плей-офф.

Сторінку підготував Володимир Горощак
Переглядів: 819 | Додав: bond | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]