П`ятниця, 26.04.2024, 15:28
Вітаю Вас Гість | RSS
Форма входу
Пошук
Календар
«  Березень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Архів записів
Міні-чат
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2011 » Березень » 31 » резонанс
10:51
резонанс
Коли побачимося, «Карпати»?
Найбільшою несподіванкою міжсезоння стала інформація про припинення виступів в обласних турнірах яремчанських «Карпат», триразових чемпіонів Івано-Франківщини і чотириразових володарів кубка.
На початку лютого клубний сайт вустами президента Дмитра Холяви сповістив, що «Карпати» не мають наміру продовжувати виступи в чемпіонаті регіону. Натомість команда готуватиметься до старту у другій лізі ПФЛ України. Однак серед тих, хто на початку березня знайомився у ФФУ з атестаційними вимогами до професійних клубів (загалом 10 команд – Черкаси, Херсон, Житомир, Макіївка та ін.), яремчанців не було.
Будемо відверті, шанси побачити «Карпати» серед друголігових колективів вже влітку є мізерними. Насамперед через недосконалу інфраструктуру клубу. Розуміючи це, в Яремчі задумали реконструювати свій стадіон.
Нині розглядаються кілька проектів дво-триповерхової адмінспоруди з роздягальнями, допоміжними приміщеннями і навіть міні-готелем. Лише після її введення у дію можна буде розмірковувати про професійний статус.
Зауважимо, що формула проведення змагань у 2-й лізі на наступний сезон ще обговорюється. В своєму теперішньому варіанті (учасники групи А розкидані майже на 1 000 кілометрів – від Стрия і Рівного до Сум і Нової Каховки) вона навряд чи є прийнятною для таких команд, як яремчанська.
Тож коли і де побачимося, «Карпати»?

Поза рідними стінами

Допоки яремчанці готують реконструкцію стадіону, на ньому проводитиме домашні матчі новачок першого дивізіону – делятинський «Прут», рідна арена якого наразі не придатна для матчів обласної еліти.
В Делятині тим часом триватиме своя будова. Як очікується, коштами інвестора тут буде споруджено сучасні роздягальні та трибуни, під якими розмістяться заклади комерційного спрямування.
Не гратиме в рідних стінах і городенківський «Пробій». Районний стадіон «Колос» також закрито на реконструкцію, яка повинна завершитися до Дня незалежності. До того часу городенківці прийматимуть своїх суперників у Серафинцях.
Через конфлікт між керівництвом клубу і новою місцевою владою виникли проблеми з домашнім полем і в угринівського «Сокола». За календарем два стартові матчі угринівці проведуть у гостях. Можливо, до того часу сторонам вдасться порозумітися?
Переглядів: 886 | Додав: bond | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]