Субота, 20.04.2024, 09:00
Вітаю Вас Гість | RSS
Форма входу
Пошук
Календар
«  Січень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Архів записів
Міні-чат
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2011 » Січень » 10 » НОВИНИ
11:04
НОВИНИ
Новий рік без світла
Мешканці трьох будинків на вулицях Незалежності, 11, Кисілевської, 40 та Національної гвардії, 14 зустрічали Новий рік при свічках, але не з власної волі.
Як повідомила начальник служби оперативного реагування міськвиконкому Тетяна Клочко, через перевантаження електромереж в останній день 2010 року знеструмлювалися 13 будинків. Ліквідовувала ці аварії лише одна бригада спеціалізованої ремонтно-аварійної дільниці міськжитлокомунгоспу, тому відновити електропостачання до 24-ї години у всіх будинках комунальники не встигли.
Загалом же під час новорічних вихідних комунальні підприємства, за словами Т.Клочко,  працювали стабільно, максимально забезпечуючи мешканців комунальними послугами. Всі будинки житлового фонду міськради перебували з теплом, гарячою і холодною водою. «Навіть не було скарг від мешканців верхніх поверхів на низький тиск холодної води, як це завжди було 31 грудня», – зауважила Т.Клочко.

Відсвяткували без ексцесів
Святкування Нового року в Івано-Франківську відбулося без грубих порушень громадського порядку.
Про це повідомив заступник начальника міського відділу внутрішніх справ Андрій Прусак. За його словами, новорічної ночі до охорони громадського порядку залучили 309 працівників міліції. В святкових заходах, за підрахунками правоохоронців, взяли участь 30 тисяч осіб.
Однак вже в новому році не обійшлося без трагедії на побутовому грунті. В одному із сіл Івано-Франківської міськради під час сімейного конфлікту чоловік побив, а потім задушив свою співмешканку. Підозрюваного у скоєнні вбивства затримали.
Загалом же, за інформацією А.Прусака, впродовж минулого тижня до чергових частин міліції надійшло 279 інформацій, зареєстровано 51 злочин. За цей час скоєно 10 крадіжок, задокументовано дев’ять випадків хуліганства та 12 випадків завдання тілесних ушкоджень, зафіксовано вісім раптових смертей, сталася одна дорожньо-транспортна пригода, в якій  постраждали люди, і трапився один нещасний випадок.

Заощадили на ілюмінації

Більшість банківських установ зігнорували прохання міської влади на час новорічно-різдвяних свят прикрасити свої фасади святковою ілюмінацією, зіславшись на брак коштів.
Про це повідомив керівник муніципальної інспекції з благоустрою Степан Кукула. Натомість він відзначив заклади торгівлі, які майже всі святково оформили вітрини й змонтували ілюмінацію.
Перший заступник міського голови Зіновій Фітель попросив пана Кукулу надати йому список всіх банків, які відмовилися оздобити фасади ілюмінацією. «Ви мені це все напишіть, а я собі той листочок сховаю і коли вони прийдуть по дозвіл на встановлення банкоматів, я їм це покажу. Ілюмінація коштує 300 гривень. Банкіри за один обід більше грошей проїдають», – обурювався перший віце-мер.
Стах МІРЧУК
  
Переглядів: 937 | Додав: bond | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]