Субота, 20.04.2024, 02:17
Вітаю Вас Гість | RSS
Форма входу
Пошук
Календар
«  Січень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Архів записів
Міні-чат
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2014 » Січень » 23 » НАСАМПЕРЕД
11:38
НАСАМПЕРЕД
МИ – НЕ РАБИ!

Відучора, 22 січня – Дня Соборності та Свободи України, за злим сарказмом долі в Україні встановлена диктатура.
В силу вступила низка недемократичних законодавчих норм, незаконно (в ручному режимі і без підрахунку голосів) за лічені хвилини ухвалених Партією регіонів та комуністами 16 січня у Верховній Раді. Ці закони суттєво обмежують свободу громадян та засобів масової інформації і грубо порушують права, гарантовані Конституцією України. Не тільки українська опозиція, а й навіть чільні представники ООН назвали ці закони диктаторськими.


Абсолютне ігнорування режимом Януковича переконань і прагнень мільйонів людей, які впродовж двох місяців беруть участь в акціях протесту на Майдані, вкупі з диктаторськими законами спровокували хвилю народного гніву, на гребінь якої винесло радикальну організацію «Правий сектор». Внаслідок протистояння з силовиками на вул. Грушевського в Києві вже є десятки покалічених і (на вчорашній день) двоє загиблих від куль…
Загалом спостерігається суцільна компрометація як чинної влади, так і офіційної опозиції, яка демонструє цілковиту безпорадність і неконтрольованість акцій протесту з використанням так званих «коктейлів Молотова».
Україна опинилася за крок до громадянської війни, сценарії якої пишуться, очевидно, не в Україні. Якщо не зупинити вакханалію –  держава на порозі розколу. Однак владна верхівка сприймає ситуацію неадекватно і глуха до голосу мільйонів людей, незгідних з її діями. Києвом шастають  зграї звезених на підтримку режиму бандитів-«тітушок», які за невтручання міліції полюють на активістів Майдану, палять машини, провокують сутички і безчинства. А «гарант» продовжує вдавати, що ситуація контрольована і ніби нічого не сталося… вітає співвітчизників з Днем Соборності та Свободи України!
Редакція «ЗК» засуджує встановлення диктатури в Україні та виступає за  якнай-швидше повернення демократичних норм в українське суспільство!   

Переглядів: 532 | Додав: bond | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]