П`ятниця, 19.04.2024, 04:21
Вітаю Вас Гість | RSS
Форма входу
Пошук
Календар
«  Квітень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Архів записів
Міні-чат
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2014 » Квітень » 24 » МІСТО
10:34
МІСТО

У трійці кращих центрів України


З жовтня 2013 р. по квітень цього року проводився громадський моніторинг центрів надання адміністративних послуг (ЦНАП) в містах України. Моніторинг проводили Центр політико-правових реформ, Фонд місцевої демократії (Харків), Центр інформаційного консалтингу і Центр досліджень місцевого самоврядування (Львів), Центр підтримки громадських та культурних ініціатив «Тамариск» (Дніпропетровськ).


Основними цілями моніторингу було з’ясувати відповідність утворених ЦНАП вимогам Закону «Про адміністративні послуги»; виявити типові проблеми / ризики в утворенні і функціонування ЦНАП; надати адресні рекомендації керівникам ЦНАП та органів, що утворили ЦНАП для покращення їх роботи.
За результатами проведеного моніторингу Центр надання адміністративних послуг м. Івано-Франківська увійшов до трійки лідерів та зайняв перше місце серед подібних центрів Західної України, а саме Львова, Тернополя, Луцька та інших міст, отримавши   824 бали із 1000 можливих.    
ЦНАП – це дієві офіси, орієнтовані на громадян, які пропонують чималий спектр послуг у зручний спосіб, адже це:
• некабінетна система обслуговування;
• орієнтований на громадян режим роботи;
• електронне регулювання черги;
• рецепція;
• умови для осіб з обмеженими фізичними можливостями;
• консультації, можливість попереднього запису на прийом через інтернет;
• SMS-інформування про вирішення справи;
• супутні послуги (ксерокопіювання, банківські послуги).
Центр надання адміністративних послуг м.Івано-Франківська постійно удосконалює свою роботу, забезпечує прозору процедуру подання документів, скорочення терміну розгляду та прийняття рішень, забезпечує комфортне перебування відвідувачів у Центрі та високу якість обслуговування.
В Центрі ви матимете змогу проконсультуватися з земельних, архітектурних питань, постановки на квартирний облік, отримання документів дозвільного характеру тощо. Між Центром надання адміністративних послуг виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради та Управлінням Держаної міграційної служби в Івано-Франківській області налагоджена плідна співпраця, щодо надання послуг ДМС через Центр надання адміністративних послуг.
Для отримання адміністративної послуги Вам необхідно звернутися в Центр надання адміністративних послуг м. Івано-Франківська за адресою: вул.  Незалежності, 9. Центр працює щоденно з 9.00 до 16.00, крім неділі, без обідньої перерви, понеділок, четвер з подовженим графіком роботи до 20.00. Бланки заяв та перелік документів та записатись на прийом можна на сайті Центру www.cnap.if.ua.
Для отримання інформації про послуги, які надає ЦНАП м.Івано-Франківська, отримати інформацію про стан розгляду послуги ви можете зателефонувати за номером 75-01-19, 75-20-41,75-20-61 або звернутися до нас  за електронною адресою cnap@mvk.if.ua.

Переглядів: 859 | Додав: bond | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]