П`ятниця, 26.04.2024, 06:51
Вітаю Вас Гість | RSS
Форма входу
Пошук
Календар
«  Жовтень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Архів записів
Міні-чат
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2013 » Жовтень » 17 » МІСТО
11:41
МІСТО
Брешуть про «Свободу»

Проти Всеукраїнського об’єднання «Свобода» ведеться цілеспрямована кампанія «очорнювання» та оббріхування.


Про це з трибуни Івано-Франківської міської ради заявив голова мандатної комісії, депутат від ВО «Свобода» Михайло Сеньків.
За його словами, останнім часом в ЗМІ почала поширюватися відверто неправдива інформація, котра стосується депутатів від ВО «Свобода» рад різних рівнів. Зокрема, читачів деяких івано-франківських сайтів інформували про нібито конфлікт між депутатами обласної ради Василем Поповичем та міської ради Романом Онуфріївим на грунті впливу на студентів міста, натякаючи на прибутковість роботи з молоддю. Не оминув він увагою й інформацію про депутата міськради, голову комісії, яка опікується охороною довкілля, Петра Гавриша, якого звинувачували у тому, що фірма «Гавриш» не вивозить з вулиць міста сміття. Насправді П. Гавриш не має жодного стосунку до згаданого підприємства та його діяльності.
«Названі факти зайвий раз переконують, що проти Всеукраїнського об’єднання «Свобода» ведеться цілеспрямована кампанія «очорнювання» та оббріхування. Звичайно, залишаємо за собою право усі подібні інсинуації спростовувати публічно на сторінках друкованих чи екранах електронних ЗМІ або в судовому порядку. Але можемо тільки здогадуватися, які чергові брудні наклепи будуть у різний спосіб поширені про нашу партію, фракцію в міській раді і кожного окремого депутата. На жаль, ми повинні констатувати той факт, що сучасна політична боротьба в Україні набирає рис не по-європейськи цивілізованих і демократичних (до чого ми всією державою останнім часом так прагнемо), а по-азійськи підступних і цинічних. Тому всіх учасників цього процесу закликаємо до толерантності, виваженості та поміркованості», – йдеться у заяві ВО «Свобода».
Наш кор.
Переглядів: 709 | Додав: bond | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]