П`ятниця, 19.04.2024, 09:18
Вітаю Вас Гість | RSS
Форма входу
Пошук
Календар
«  Грудень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Архів записів
Міні-чат
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2012 » Грудень » 20 » КРИМІНАЛ
11:42
КРИМІНАЛ
Студент з Німеччини стрибнув з життя
У понеділок біля під'їзду багатоповерхівки на Північному бульварі виявлено труп молодого хлопця. Загиблим виявився 21-річний громадянин Німеччини, який навчався на першому курсі медуніверситету.
За попередніми даними слідства, хлопець після сварки з колишньою дівчиною декілька днів пив, а відтак піднявся на 10-й поверх будинку, де винаймав квартиру, відчинив вікно сходової клітки і вистрибнув. Від  отриманих тілесних ушкоджень помер одразу. Слідів боротьби чи ознак насильницької смерті на місці події не виявлено.                                                 

Син забив тата  до смерті
У понеділок вранці до чергової частини Івано-Франківського міськвідділу міліції надійшло повідомлення про те, що в одній з квартир будинку на вулиці Набережній виявлено труп літнього чоловіка.
Слідчо-оперативна група, яка виїхала на місце, виявила в коридорі двокімнатного помешкання труп 79-річного господаря. Правоохоронці встановили, що пенсіонер проживав у квартирі сам, але кілька місяців тому після сварки з дружиною до нього перебрався 43-річний син. Батько і син часто сварилися. На світанку понеділка шум у їхній квартирі почули сусіди. А за якийсь час до них зайшов син сусіда і сказав, що убив батька і треба  викликати міліцію.
Як з'ясувалося, родичі вкотре посварилися, після чого син, перебуваючи у стані сп’яніння, наніс батькові численні удари руками та ногами в голову і грудну клітку. Згідно з висновком судмедексперта, смерть чоловіка настала від масивної внутрішньої крововтрати, множинних переломів ребер з пошкодженням легень та закритої травми грудної клітки.
Зловмисника затримано, йому загрожує ув'язнення на строк від 7 до 15 років.

Забракло слів – полетіли кулі?
Минулої суботи посеред білої днини пролунали постріли на території автомийки на вулиці Набережній в Івано-Франківську.                   40-річний місцевий підприємець з вогнепальними пораненнями грудної клітки та стегна був доставлений в обласну клінічну лікарню.
У ході проведення слідчо-оперативних заходів правоохоронці встановили,  що між потерпілим, який заїхав на автомийку мікроавтобусом «Фіат Дукато»,  та  двома молодими франківцями виник словесний конфлікт. Один з них, 25-річний молодик, вийняв з салону «вісімки» помпову рушницю і тричі вистрілив впритул у підприємця. Відтак залишив зброю в машині і втік.
За півтори години його затримали в центрі міста. Відкрито кримінальне провадження за вчинення замаху на умисне вбивство з хуліганських мотивів.
За повідомленнями СГЗ  УМВСУ в області
Переглядів: 661 | Додав: bond | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]