Субота, 27.04.2024, 06:43
Вітаю Вас Гість | RSS
Форма входу
Пошук
Календар
«  Травень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Архів записів
Міні-чат
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2012 » Травень » 24 » КРИМІНАЛ
11:53
КРИМІНАЛ
«Роксолану» полонив борг…
Івано-Франківська міжрайонна природоохоронна прокуратура заявила позов до адміністративного суду, в якому вимагала стягнути з ТОВ «Завод мінеральних вод «Роксолана» понад 30 тисяч гривень боргу за використання цим підприємством водних ресурсів.  
Суд задовольнив позов прокуратури. Наразі боржник повернув третину коштів, – повідомила прес-служба прокуратури Івано-Франківської області

…А «Даношу» –земля…

Завдяки втручанню прокуратури державі повернуто 140 га землі. Під час прокурорської перевірки було встановлено, що Тустанська сільська рада Галицького району незаконно передала ТзОВ «Даноша» у користування понад 140 га землі в урочищі «Котилева». У позові прокуратура вимагала  повернути цю земельну ділянку в землі запасу сільської ради.
В результаті під час судового розгляду підприємство «Даноша» спільно з Тустанською сільською радою склали акт приймання-передачі земельної ділянки згідно з яким, територіальній громаді села повернуто незаконно віддані підприємству гектари землі.

«Опікувався» грошима жебрака

Співробітники підрозділу боротьби з кіберзлочинністю та торгівлею людьми УМВС України в Івано-Франківській області затримали закарпатця, коли той   забирав гроші у 36-річного жебрака. Власне, це була завершальна фаза заходів міліції у викритті особи, що наживалася на біді інваліда. Оперативники свого часу отримали інформацію про те, що в жебрака без обидвох стоп є «покровитель», котрий з корисливих міркувань перевозить його у Чернівецьку та Закарпатську області для жебрацтва і привласнює гроші.
Як повідомив начальник ВБКТЛ УМВС в області полковник міліції Андрій Рогалевич, фігурант користав з уразливого стану жебрака: окрім того, що в чоловіка очевидними є ознаки інвалідності, він ще й неповносправний. За попередніми даними, ще у неповнолітньому віці ця особа перебувала у спеціальному інтернаті для неповносправних, а потім звідти зникла. Про подальшу долю чоловіка відомо мало, оскільки він не може пояснити те, що з ним сталося, і за яких обставин він втратив стопи ніг. Не дає на це відповідь і єдиний документ, який виявлено при жебракові. На аркуші є скопійована його фотографія, наклеєна на сторінку з чужого паспорта. Як уже з’ясовано, це був паспорт одного з родичів затриманого – повідомили в СЗГ УМВС України в Івано-Франківській області.

Міліцейські профспілки –   за поліцію
Як повідомив голова профспілки атестованих працівників органів внутрішніх справ Прикарпаття Анатолій Онищук,  міліцейська профспілка підготувала проект Закону України «Про поліцію». Ним передбачено не тільки зміну назви найбільшого в державі правоохоронного органу, а й перетворення його функцій з репресивних на соціальні.
Нагадаємо, обласну організацію профспілки було створено п’ять років тому. На сьогодні до міліцейської профспілки входить понад 90 відсотків особового складу прикарпатської міліції.
Переглядів: 778 | Додав: bond | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]