Четвер, 18.04.2024, 13:36
Вітаю Вас Гість | RSS
Форма входу
Пошук
Календар
«  Березень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Архів записів
Міні-чат
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2011 » Березень » 31 » Христина Олексин: «Варто спробувати свої сили»
10:31
Христина Олексин: «Варто спробувати свої сили»
Христині Олексин 15 років. Вона навчається в 9-му класі Старолисецької загальноосвітньої школи I-III ступенів та в Івано-Франківській музичній школі №2 ім. Барвінського по класу фортепіано.

Співати дівчинка почала в літньому таборі, а згодом брала активну участь в різноманітних шкільних концертах. Надзвичайно сильний голос Христинки привертає увагу, тому дівчинкою зацікавилися професійні викладачі, а саме Ірина Батюк, чию вокальну студію при міському Центрі дозвілля дітей та юнацтва дівчинка відвідує вже протягом двох років.
Христинка розповідає, що довго мріяла потрапити саме на цю студію, адже часто бачила вихованців пані Ірини на різноманітних концертах та телевізійних проектах. І щойно розпочавши навчання, дівчинка підтвердила: про сцену вона мріяла недаремно.
Якщо говорити лише про різноманітні конкурси і фестивалі, на яких Христина Олексин займала престижні місця, то список нагород юної співачки вражає: I-ше місце на телевізійному конкурсі „Стань телезіркою”, I-ше місце на молодіжному фестивалі-конкурсі популярної пісні „Майбутнє України” (Тисмениця), I-ше місце на конкурсі „Таланти землі Галицької” (Івано-Франківськ), I-ше місце на Всеукраїнському конкурсі-фестивалі популярної музики „Карпатські соловейки” (Івано-Франківськ), I-ше місце на Всеукраїнському фестивалі „Сузір’я зірок” (Ужгород), лауреат в номінації „За власну авторську пісню” на Всеукраїнському фестивалі творчості колективів вищих навчальних закладів МВС „Міліцейські зорі-2010” (м.Одеса), III-тє місце на фестивалі української естрадної пісні „Водограй” (Брошнів).
Знаковою для Христинки стала популярна гра „Караоке на майдані з Ігорем Кондратюком”. Дівчинка не просто стала переможцем програми, а й одержала кубок в номінації „Найкращий народний співак”.
Тричі Христина Олексин їздила виступати до Польщі – в складі найкращих учнів музичних шкіл та в складі делегації від Івано-Франківської області. А концертів в різних містах України, під час яких публіка оплесками зустрічала кожну пісню юної співачки, навіть не перелічити.
Ірина Батюк розповідає, що Христинка дуже творча, сценічна, її надзвичайно любить публіка. Крім того, дівчинка сама пише пісні і їй пророкують велике майбутнє як автору-пісняреві. Першу власну пісню „Мій рідний край” вона вже виконувала на різноманітних конкурсах. Христинка наполеглива, старанна, багато працює вдома над собою і ніколи не зупиняється на досягнутому.
„Я мрію стати або професійною співачкою, або викладачем вокалу, – розповідає Христина. – Насамперед потрібно отримати хорошу освіту, тому я прагну вступити на навчання до Київського інституту музики ім. Р.М.Глієра. Варто спробувати себе і свої сили в усьому, а що вдасться найкраще – буде видно з часом”.
Любов Загоровська
Переглядів: 1923 | Додав: bond | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 1
1 Софія  
0
Я чула цю дівчинку,фантастичний голос

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]