П`ятниця, 29.03.2024, 01:48
Вітаю Вас Гість | RSS
Форма входу
Пошук
Календар
«  Січень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Архів записів
Міні-чат
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2011 » Січень » 27 » Ювілей міських тепловиків
11:59
Ювілей міських тепловиків
1 лютого ДМП «Івано-Франківськтеплокомуненерго» виповнюється 45 років. Створене в 1966 р. об’єднання котелень Івано-Франківська спершу опікувалося 19-ма дрібними котельнями. У 1979 р. як базове підприємство воно увійшло до складу обласного ВО «Івано-Франківськтеплокомуненерго»,
а з 1985 року це вже самостійне державне міське підприємство.


Сьогодні ДМП «Івано-Франківськтеплокомуненерго» є одним із провідних теплопостачальних підприємств України. На його балансі перебуває 37 котелень зі 160-ма котлами загальною потужністю 680 ГКал на годину, які обігрівають майже 43 тис. квартир та 1 тис. 768 об’єктів соціально-виробничого призначення, до яких теплоносій подається 150-ма кілометрами теплових мереж.
Роботу ТКЕ неодноразово відзначали Держкомітет ЖКГ України, Міжгалузева асоціація з розвитку систем теплопостачання «Укртеплокомуненерго», Інститут рейтингових досліджень Асамблеї ділових кіл України та інші українські й закордонні організації та інституції.
Зрозуміло, що високі виробничі здобутки підприємства, де трудяться майже тисячу працівників, були б не можливими без злагодженої роботи згуртованого високопрофесійного колективу, який ось уже 45 років несе тепло в домівки іванофранківців.
Закономірно також, що стабільна робота будь-якого підприємства залежить від його керівників. З ними «Теплокомуненерго» завжди щастило. В різний час підприємство очолювали Олександр Маківчук, Богдан Чухній, Арсен Блащук, Ігор Прокопів, які докладали всіх зусиль для модернізації та розвитку «Теплокомуненерго», оптимізації його роботи, пріоритетом якої зараз є впровадження енергозберігаючих технологій та використання альтернативних джерел енергії.
Стах МІРЧУК

Шановні працівники ДМП «Івано-Франківськтеплокомуненерго»!
Прийміть найщиріші вітання з нагоди 45-ої річниці створення Вашого підприємства!
Сьогодні неможливо собі уявити життя мешканців міста без Вашої клопіткої праці, яку Ви щодня, щогодини своїми справами, відкритим серцем, щирою душею, долонями працьовитих рук доносите до кожної людини, кожної родини, підприємства і установи Івано-Франківська.
Від Ваших щоденних зусиль великою мірою залежить тепло та затишок у наших оселях.
Висловлюю Вам глибоку вдячність за те, що, незважаючи на скрутний стан галузі та попри всі економічні труднощі, Ви старанно виконуєте свою важливу роботу із забезпечення міста необхідною кількістю теплової енергії на опалення та гаряче водопостачання для задоволення комунально-побутових, господарських та інших потреб всіх груп споживачів.
Бажаю Вам і Вашим сім’ям міцного здоров’я, родинного затишку, благополуччя, добробуту, наснаги, душевного тепла та нових професійних здобутків!
З повагою міський голова 
Івано-Франківська   Віктор Анушкевичус

Переглядів: 1134 | Додав: bond | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
1 Paolo  
0
Thanks for coruinbtting. It's helped me understand the issues.

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]