Вівторок, 23.04.2024, 19:28
Вітаю Вас Гість | RSS
Форма входу
Пошук
Календар
«  Липень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Архів записів
Міні-чат
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2011 » Липень » 21 » ГОРДІСТЬ МІСТА
10:35
ГОРДІСТЬ МІСТА
Головне у житті – цілеспрямованість
Юлі Гурській 15 років. Вона перейшла до 10-го класу Івано-Франківської ЗОШ №2. Дівчинка особливо любить біологію та фізкультуру. Проте справжнім захопленням у житті Юлі стала художня школа.
Вибір улюбленої справи є для Юлі далеко не випадковим. В її сім’ї майже всі захоплюються малюванням, а Юлин дідусь, Володимир Гурський, що жив в селі Осівці Бучацького району Тернопільської області, займався іконописом, оформляв інтер’єри церков та малював образи.
Тому змалку Юля просила маму про навчання саме в художній школі, до якої і вступила в 10-річному віці. Серед інших учнів Юля Гурська вирізнялася прагненням займатися, постійно вдосконалювати здобуті знання та вміння.
Спочатку дівчинці дуже подобалося займатися рисунком, графікою, потім вона захопилася живописом.
Вчителька Галина Кузьмівна Щерб’як на одному з перших занять запропонувала учням намалювати щось на вільну тему. Вона зберегла ці малюнки і через п’ять років подарувала їх своїм на той час вже випускникам, аби ті могли побачити, як вони малювали на початку навчання, як їхня майстерність зросла за роки, проведені в Івано-Франківській державній дитячій художній школі.
Галина Кузьмівна не просто навчала своїх учнів, але і зацікавлювала участю в різних конкурсах. Так, одного разу Юля Гурська працювала над шкільною підсумковою роботою і навіть не мріяла, що вже незабаром її витинанка переможе в 2-му турі на Всеукраїнському конкурсі „Єднаймося ж, брати мої”.
Серед Юлиних здобутків також грамота за участь в обласному конкурсі дитячої творчості до Дня вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС, 3-тє місце та відзнака творчої майстерності в обласній виставці „Мальовнича Україна”.
А нещодавно дівчинка брала участь в Міжнародному конкурсі ілюстрації до народної казки та стала лауреатом цього конкурсу, намалювавши ілюстрацію до казки „Кривенька качечка”.
А  ще Юля Гурська любить спорт, а саме настільний теніс. Захоплюється фотографією, хоче у майбутньому займатися професійною фотозйомкою. Її приваблює можливість відтворити ту чи іншу мить життя.
Юля вже обрала для себе майбутню професію  – вона мріє стати дизайнером інтер’єру. Дівчинка вже відтепер серйозно вивчає комп’ютерні програми, що допомагають у створенні стилю того чи іншого приміщення, у формі гри набуває навиків, необхідних для майбутньої роботи.
„Приємно відчувати, що можеш робити щось краще за інших і отримувати за це визнання, – каже Юля. – Якщо людина чогось хоче, то обов’язково цього досягне, треба тільки бути цілеспрямованим і прагнути досягнути своєї мети”.
Любов Загоровська

Переглядів: 948 | Додав: bond | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]