П`ятниця, 26.04.2024, 19:17
Вітаю Вас Гість | RSS
Форма входу
Пошук
Календар
«  Жовтень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Архів записів
Міні-чат
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2013 » Жовтень » 31 » Є ПИТАННЯ
11:44
Є ПИТАННЯ
Невже зроблять?
Частину вулиці Промислової планують заасфальтувати вже найближчим часом.
Про це повідомив начальник управління капітального будівництва Володимир Ковальчук. За його словами, фінансування ремонтів доріг казначейство не здійснює, але підготовчі роботи до асфальтування все ж проводять. «Якщо нам вдасться домовитися про виділення бітуму, плануємо заасфальтувати першу частину вулиці Промислової, – каже В.Ковальчук. – Минулого тижня ми законсервували зрізані фрезою ділянки на вулиці Дністровській. Зараз починатимемо роботи з влаштування тротуарів,  перильного огородження та монтажу нового світлофорного об’єкта на перехресті вулиць Проектної і Мазепи».
За словами начальника дорожнього ремонтно-експлуатаційного управління Володимира Юсипіва, ремонтні бригади ДРЕУ встановлюють бордюри на частинах вулиць Стуса і Блавацького та все ще чекають на асфальт, щоб завершити ремонти вулиць Коновальця та Автоливмашівської.
А перший заступник міського голови Зіновій Фітель попросив керівництво казначейства вишукати можливість профінансувати 600 тисяч гривень на ремонт вулиці Шевченка, щоб закупити плитку для мощення.

Чому ДАІ проти?

Відділення ДАІ з обслуговування міста Івано-Франківська вважає недоцільним облаштування острівців безпеки для пішоходів на магістральній вулиці Івасюка.
Про це повідомив директор департаменту комунального господарства, транспорту і зв’язку міськвиконкому Михайло Смушак. За його словами, питання про облаштування острівців безпеки на вулиці Івасюка уже двічі виносилось на розгляд міської комісії з безпеки дорожнього руху, але Державтоінспекція вважає це недоцільним.
Нагадаємо, що влаштування острівців безпеки на вулиці Івасюка ініціював секретар міськради Микола Вітенко. Він каже, що пішоходи інколи просто не встигають переходити широку чотирисмугову дорогу, а облаштування острівців безпеки на таких дорогах є світовою практикою. «У цілому світі є практика, що вулиці шириною понад 20 метрів, окрім пішохідних переходів, облаштовуються ще й острівцями безпеки. Це значно знижує ризики для пішоходів», – каже М. Вітенко. Тому він попросив керівництво міськвідділу міліції зобов’язати ДАІ дати офіційне роз’яснення своєї позиції у цьому питанні.
Наш кор.
Переглядів: 675 | Додав: bond | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]