Субота, 20.04.2024, 05:01
Вітаю Вас Гість | RSS
Форма входу
Пошук
Календар
«  Липень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Архів записів
Міні-чат
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2011 » Липень » 7 » Є ПИТАННЯ
11:45
Є ПИТАННЯ
Куди подіти смітники?
Мешканці будинків на вул.Коцюбинського в Івано-Франківську вимагають від міської влади забрати розташовані з порушенням санітарних вимог і вимог безпеки дорожнього руху сміттєві контейнери з проїжджої частини вулиці.
«Все це відповідає дійсності, але розташувати контейнерний майданчик з дотриманням всіх чинних норм у тому мікрорайоні приватної забудови просто ніде, – каже заступник начальника управління архітектури й містобудування Світлана Лосюк. – Єдине можливе і прийнятне для цього місце є трохи далі – на вулиці Промисловій, але це охоронна зона залізниці і вона на такий варіант згоди поки що не дає. Втім, це питання ще раз обговорюватиметься на спеціальній нараді, яку з представниками залізниці проведе заступник міського голови Микола Саєвич».
«Це дійсно проблема і вона набагато глибша, ніж здається на перший погляд, – говорить т.в.о. начальника муніципальної інспекції з благоустрою Валерій Козлов. – Річ у тім, що в мікрорайоні в межах вулиць Макогона-Василіянок-Тарнавського вже практично не зосталось жодного контейнерного майданчика для сміття. Ніхто з мешканців цього приватного сектора не хоче, щоб контейнери зі сміттям розташовувалися поблизу їхніх помешкань. Сміття в контейнери на вулиці Коцюбинського зносять зі всієї округи і мішками звозять на машинах з інших частин міста. Ми пробували забрати звідти сміттєві контейнери, але на їх місці утворювалось стихійне сміттєзвалище. Колись на вулиці приватної забудови у визначені дні і визначений час заїжджали спеціальні сміттєвози, до яких люди виносили сміття. Тепер навіть сміттєвозів таких нема. У будь-якому разі це питання договірних відносин між фірмою-вивізником сміття і мешканцями приватного сектора, яке потребує врегулювання. Однак у більшості мешканців навіть нема угод з надавачем послуг на вивезення твердих побутових відходів».
Наш кор.
Переглядів: 832 | Додав: bond | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]