П`ятниця, 26.04.2024, 21:03
Вітаю Вас Гість | RSS
Форма входу
Пошук
Календар
«  Листопад 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Архів записів
Міні-чат
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2010 » Листопад » 25 » «Чорноморець» поведуть прикарпатці
11:11
«Чорноморець» поведуть прикарпатці
Як ми вже повідомляли, новим керманичем одеського «Чорноморця» 16 листопада було призначено нашого земляка Романа Григорчука. А за кілька днів стало відомо, що допомагатиме йому у роботі ще один прикарпатець – Михайло Савка, тепер вже екс-наставник бурштинського «Енергетика».

Тренерська доля справді непередбачувана. Ще кілька місяців тому і Григорчук, і Савка перебували у «творчій відпустці». Наприкінці літа обоє зустрілися у «Прикарпатті». Перший – у якості тренера-консультанта, другий – як один з помічників головного тренера. Та вже за лічені дні Савка очолив рідний йому «Енергетик», який вкотре залишився без керманича. Згодом перестав брати участь у тренувальному процесі франківців і Григорчук. Як подейкували, 45-річний фахівець відбув з Івано-Франківська у південному напрямку.
Очевидно, вже тоді клубне керівництво «Чорноморця», невдоволене і результатами, і якістю гри своєї команди, почало шукати нового тренера. Завершальний етап переговорів між босами «моряків» і Романом Григорчуком відбувся вже по завершенні змагань 2010 року. Разом з дуетом прикарпатців  в тренерському штабі клубу залишаються й попередні тренери – Ігор Наконечний та Юрій Роменський.
«Серед можливих претендентів на посаду головного тренера «Чорноморця» ми розглядали чимало кандидатур, – повідомив на прес-конференції віце-президент клубу Сергій Керницький. – Зрештою, зупинили свій вибір на Григорчуку. Підкупили його вік, амбіції та вміння працювати з молоддю, що він довів у своїх попередніх клубах – латвійському «Вентспілсі» та «Металургу» з Запоріжжя».
Наступного року «Чорноморець» відзначатиме своє 75-річчя. Відтак від команди чекають лише одного – повернення до еліти вітчизняного футболу. До того ж на осінь 2011-го в Одесі заплановане відкриття після реконструкції центрального стадіону. Підготовку до нового сезону команда розпочне 10 січня.
…А бурштинському «Енергетику» вже втретє за кілька останніх місяців доведеться вибирати головного тренера. Нагадаємо, що вісім стартових матчів бурштинці провели під орудою Миколи Пристая, здобувши чотири очки. Потім на чотири тури біля керма команди став Роман Покора (шість очок). Заключні вісім поєдинків 2010 року команда зіграла під керівництвом Михайла Савки (десять очок).
Переглядів: 902 | Додав: bond | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]