Середа, 24.04.2024, 21:21
Вітаю Вас Гість | RSS
Форма входу
Пошук
Календар
«  Березень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Архів записів
Міні-чат
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2011 » Березень » 24 » Чоловічу красу оцінюють по м’язах або Як студенти «містерами» стають
10:12
Чоловічу красу оцінюють по м’язах або Як студенти «містерами» стають
Кажуть, що чоловіка можна вважати красивим, якщо він трохи кращий за мавпу. Що не скажеш про юнаків, які брали участь у конкурсі «Містер Івано-Франківська – 2011», що відбувся 17 березня. За звання міського красеня змагались студенти усіх вищих навчальних закладів Івано-Франківська, які стали переможцями внутрішніх конкурсів у своїх вузах.

Організаторами цього конкурсу виступили Івано-Франківський молодіжний міськвиконком та студентська рада при міському голові.
Окрім стандартної церемонії представлення, питання-відповіді та домашнього завдання, форматом конкурсу було також передбачено сценічне шоу з учасниками, одягненими у військову уніформу. Псевдоармійці  із завзяттям артистично роздирали на собі натільники та бадьоро дефілювали строєвим кроком під команди ведучих «хлопців за викликом».
Для кожного з учасників цей конкурс став чудовою можливістю повірити у свої сили, реалізувати свій творчий потенціал. Ну а вміння поводити себе на сцені і привабливу зовнішність юнаків оцінювало, звичайно, журі, яке повністю складалося із представниць прекрасної половини людства.
Подивитися фінал «містера» прийшла здебільшого традиційна клубна «тусовка»: гламурні дівчатка з бойовим макіяжем, одягнені у щось коротке та облягаюче, та «напарфумлені» хлопці з досконалими зачісками. Людей зібралося чимало, значна частина присутніх – «група підтримки» конкурсантів.
Визначали красенів уже «звичне» журі з відомих жінок Прикарпаття, а саме: Надія Загурська (директор Муніципального центру дозвілля), Тетяна Тарсенова-Заводовська (директор модельної школи краси «Ювента»), Лілія Боднарчук (автор та редактор програм обласного телебачення «Галичина»), Алла Пас (кореспондент ТСН каналу «1+1») та голова журі – Ганна Крисюк (генеральний директор конкурсу «Містер Західної України», голова молодіжної адміністрації Івано-Франківської області). 
Переглянувши всі номери, журі радилося недовго. Невелика перерва «на концерт», і вже знаємо, що віце-містером став Олександр Зварич  – студент 1-го курсу Прикарпатського юридичного інституту Львівського державного університету внутрішніх справ, майбутній юрист, який захоплюється футболом.
Щодо переможця конкурсу, тут вподобання і публіки, і журі збіглися. Студент 2-го курсу Прикарпатського національного університету ім. Василя Стефаника Назар Борушок отримав аж два титули – містер глядацьких симпатій та містер Івано-Франківська – 2011.  Так майбутній економіст, який професійно займається бодібілдингом, полонив жіночі серця своїм накачаним засмаглим торсом.
Якщо у дівочих конкурсах голову переможниці прикрашають короною, то у чоловічих – джентльменським циліндром. Переможець представлятиме Івано-Франківськ на регіональному конкурсі краси «Містер Західної України Open».
Щоб не ранити душі красенів, всім іншим учасникам роздали додаткові титули містерів екстравагантності, фото, інтелекту, стилю, артистичності, шарму та сексуальності. Думаю, останнє звання для учасників було важливіше за перемогу.
Мар’яна РИНДИЧ
Переглядів: 1158 | Додав: bond | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]