Середа, 24.04.2024, 21:48
Вітаю Вас Гість | RSS
Форма входу
Пошук
Календар
«  Березень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Архів записів
Міні-чат
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2011 » Березень » 17 » Це як жіноча «армія»…
10:31
Це як жіноча «армія»…
Мати вигляд на всі сто. Бути на виду. Реалізувати себе в житті. Швидше досягти того, на що іншим, можливо, і життя не вистачить – визнання, популярності, добробуту. Це ті можливості, які й спонукають молодих дівчат боротись за титули на різних конкурсах краси. Таку популярність модельного бізнесу можна порівняти з мрією хлопчаків у 60-х роках стати космонавтами. Показ високої моди на подіумах, сяюча усмішка на обкладинках журналів, зйомки в рекламних роликах, посилена увага преси і глядачів... Не життя, а свято.

15 березня в Івано-Франківську відбувся черговий конкурс краси «Міс Прикарпаття-2011». Організатори конкурсу запевняють, що найважчим було відібрати 20 конкурсанток із 86-ти бажаючих. За три місяці провели 4 кастинги, тому шанс вийти на сцену отримали найстійкіші. А боротися справді було за що. Переможниця конкурсу представлятиме нашу область на конкурсі «Міс Україна».
Краса – вбивча сила. Особливо коли подіумом крокує 20 чарівних дівчат. Конкурс об'єднав чотири виходи учасниць плюс номер «запитання – відповідь», які були «розбавлені» виступами місцевих виконавців.
Презентували себе учасниці традиційно для нашого краю – у національних костюмах. Потім показали публіці стильне дефіле під джаз. А коли учасниці вийшли у купальних костюмах – публіка затамувала подих: чоловіки від хвилювання, жінки від заздрості. А який конкурс краси буває без дефіле у вечірніх сукнях? Після демонстрації сексапільності на сцену вийшли граційні леді.
Як кажуть, зустрічають по одежі, проводжають по розуму. Справжньою інтригою для публіки став номер «запитання – відповідь». Адже дівчата мали за кілька секунд дати дотепну і влучну відповідь на, здавалося б, безглузде запитання. Тут і проявилась вся ерудиція і кмітливість красунь.
Родзинкою конкурсу став дебют найменших моделей школи краси «Ювента» «Маленькі ювентята». Дюймовочки, русалоньки, ангелики, метелики замерехкотіли на сцені всіма кольорами веселки. Як говорив Станіславський: «Які б знані актори не були, випусти біля них дитину, і вона переграє їх».
Звичайно, яке б не було насичене шоу, а головною інтригою було, хто ж здобуде корону. Голова журі Ростислав Держипільський зазначив, що зробити вибір для суддів стало справжнім випробовуванням. В результаті географія переможниць вийшла досить широка. Третьою віце-міс стала косівчанка Ольга Лесевич, першою – коломиянка Оксана Слободян. 22-річна франківчанка Наталія Пона отримала аж два титули: міс глядацьких симпатій і друга віце-міс Прикарпаття. Міс Прикарпаття-2011 стала Лілія Озарко з Калуша.  
Участь у такому конкурсі, як і перемога, далася дівчині нелегко. Минулого року Ліля прийшла на кастинг конкурсу «Міс Калуша», але її тоді не взяли. Довелось докласти чималих зусиль: спорт, сувора дієта, виснажливі уроки в модельному агентстві, косметолог, тренажер… Як кажуть, година успіху, а рік роботи. Але чого не зробиш, щоб мрія стала реальністю? 
Щодо конкурсів краси думки у населення супротивні. Але що не кажіть, це перш за все великий життєвий досвід і непогане коло знайомств. Це як жіноча «армія», яку треба пройти, щоб отримати квиток у світ подіумів і фотокамер.    
Мар’яна РИНДИЧ
Переглядів: 1234 | Додав: bond | Рейтинг: 1.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]