П`ятниця, 29.03.2024, 10:52
Вітаю Вас Гість | RSS
Форма входу
Пошук
Календар
«  Січень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Архів записів
Міні-чат
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2014 » Січень » 10 » АКЦЕНТИ
12:36
АКЦЕНТИ
Звільнився, але працюватиме

Один з ідеологів так званої комунальної реформи в Івано-Франківську Вадим Войтик звільнився з посади директора «Єдиного розрахункового центру», але працюватиме на постійній основі секретарем новоствореної наглядової ради цього комунального підприємства.

Своє рішення про звільнення з посади директора ЄРЦ В.Войтик пояснив просто: втомився. Втомився від безкінечних перевірок різноманітних контролюючих органів, постійних інформаційних запитів та бюрократії. Він також зазначив, що трудова діяльність у ЄРЦ була першою та стане останньою його державною роботою, і наголосив, що з самого початку роботи в ЄРЦ окреслив для себе термін у два роки і лише хвороба змусила додати трішки часу до перебування на цій посаді.
Також, за словами В.Войтика, «Єдиний розрахунковий центр» – підприємство, що відбулося і, попри всі негативні інсинуації, завоювало довіру громадян. Тож  його навики антикризового менеджера на посаді директора підприємству вже не такі потрібні. Воно, так би мовити, вже  міцно «стоїть на ногах». Торік споживачі заплатили ЄРЦ понад 90% нарахованої квартирної плати, хоча на початках діяльності підприємства рівень проплат складав всього 60%. Якщо спершу із 52 тисяч абонентів жодного разу ЄРЦ не платили понад 30 тисяч, то зараз таких лише 600 абонентів.
Роботу Вадима Войтика на посаді директора ЄРЦ належно оцінили міський голова Віктор Анушкевичус та депутати міської ради. На останній сесії міськради її секретар Микола Вітенко та міський голова вручили Вадимові Войтику відзнаки за особливі заслуги перед містом – успішне впровадження комунальної реформи, створення безпрецедентної нормативної бази у цій сфері, взірцеві організаторські, управлінські якості та високий професіоналізм.
«Коли створювалося ЄРЦ, було багато скептиків і противників. Я теж був проти створення однієї управляючої компанії, – каже міський голова В.Анушкевичус. – Але потрібно об’єктивно дивитися на речі. Зараз ЄРЦ майже стовідсотково збирає квартирну плату, нормально працює і надає послуги, інакше б люди не платили. За останні роки вдалося суттєво покращити стан житлового фонду, і у цьому заслуга ЄРЦ та його керівника».
Наразі виконувати обов’язки  керівника КП «ЄРЦ» буде перший заступник директора, депутат обласної ради Петро Шкутяк. Новостворену наглядову раду підприємства очолив заступник міського голови Руслан Гайда. До неї також увійшли заступник директора ЄРЦ, депутат міськради Руслана Василюк, директор департаменту комунального господарства, транспорту і зв’язку Михайло Смушак та громадська активістка Олена Турусова. Всі вони у наглядовій раді працюватимуть на громадських засадах. А ось секретар наглядової ради Вадим Войтик, відповідно до внесених у статут ЄРЦ змін, працюватиме у ній «на постійній основі та утримуватиметься коштом підприємства», – йдеться у рішенні міськради.
Стах МІРЧУК    

Переглядів: 697 | Додав: bond | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]