Вівторок, 23.04.2024, 23:47
Вітаю Вас Гість | RSS
Форма входу
Пошук
Календар
«  Листопад 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Архів записів
Міні-чат
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2013 » Листопад » 28 » АКЦЕНТИ
12:10
АКЦЕНТИ
Миколай подарує дорогу

Вулиця Проектна готова до відкриття для руху транспорту, але на виконання передбачених заходів з організації безпеки дорожнього руху на ній знадобиться ще два тижні.

Про це повідомив начальник міського управління капітального будівництва Володимир Ковальчук. За його словами,  в останні погожі дні шляховикам вдалося завершити укладання нижнього шару асфальту, і зараз залишається замостити плиткою тротуари, встановити перильні огородження та змонтувати світлофорні об’єкти і зовнішнє освітлення.
«У суботу ми завершили роботи. За чотири дні на вулиці Проектній уклали вісім тисяч квадратних метрів нижнього великопористого покриття і розклинцювали його дрібнозернистим асфальтом. Вулиця практично готова для відкриття руху транспорту. Тривають роботи з влаштування тротуарів, виставлені десять електроопор для монтажу зовнішнього освітлення», – сказав В.Ковальчук.
Водночас він зазначив, що для руху транспорту вулицю відкриють лише після виконання комплексу заходів з організації безпеки дорожнього руху, на що знадобиться ще зо два тижні. «Треба завершити тротуари, встановити перильні огородження, дорожні знаки та змонтувати і підключити світлофор, щоб забезпечити необхідну безпеку дорожнього руху, бо там поблизу школа. А вже наступного року на проїжджій частині вулиці укладатимемо верхній шар асфальту», – додав начальник УКБ.
Відповідно до проекту організації дорожнього руху, на вулиці Проектній виставлять 20 відповідних дорожніх знаків та облаштують п’ять пішохідних переходів – по два поблизу ресторану «Баварія» та на роздоріжжі з вулицею Мазепи і один поблизу другого входу до школи-ліцею №23.
«Це велика справа і її обов’язково треба доробити», – сказав про будівництво вулиці Проектної міський голова Віктор Анушкевичус і зобов’язав підрядників завершити  роботи до 14 грудня з тим, щоб уже на День Святого Миколая зробити подарунок автомобілістам і нарешті відкрити довгождану нову вулицю для руху транспорту.  
Хвалимир ВЛАДІВ
Фото Тараса ЯКОВИНА

Переглядів: 793 | Додав: bond | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]