П`ятниця, 26.04.2024, 14:08
Вітаю Вас Гість | RSS
Форма входу
Пошук
Календар
«  Грудень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Архів записів
Міні-чат
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2010 » Грудень » 2 » «Попереду ще страшніші Трудовий та Житловий кодекси»
11:49
«Попереду ще страшніші Трудовий та Житловий кодекси»
Юрій Романюк, голова фракції «Батьківщина» в обласній раді

Найбільшим досягненням установчої сесії обласної ради VI-го скликання є формування сталої, з запасом у 22 голоси щонайменше, демократичної коаліції фракцій націонал-демократичного спрямування. Незважаючи на важкий осад минулих протистоянь, амбіцій та емоцій різних політичних сил, демократичним фракціям таки вдалося залишити за межами облради свої меркантильні інтереси, в ім’я реалізації на практиці результатів волевиявлення громади Прикарпаття на місцевих виборах, яка надала нам понад дві третини своїх голосів. Нам залишалось лишень не зганьбити себе в очах виборців, нехтуючи їх вибором, заради якихось зазіхань на теплі крісла у найвищому представницькому органі. Нам це вдалося. Тепер найважливішими питаннями в обласній раді є сприяння керівникам ОДА, РДА та МВК у своєчасному освоєнні мізерних залишків коштів бюджетів усіх рівнів напередодні кінця бюджетного 2010 року, а залишилося буквально 2-3 тижні роботи держказначейств.
Визначення пооб’єктного переліку найважливіших споруд, які ми будуватимемо у 2011 році з бюджетів усіх рівнів у кожному районі та місті області, є одним із основних завдань новообраної ради поруч із ухваленням бюджету на 2011 р. Коштів у 2011 році на розбудову соціально-економічної інфраструктури області буде обмаль, беручи до уваги вражаючі «здобутки» команди-«професіоналів» Януковича-Азарова за провальний 2010 р. Якщо у 2010 році за їхнім бюджетом нашій області виділили, а потім забрали, а потім знову нібито повернули всього 16 млн. грн., то не про які серйозні кошти говорити не доводиться. Буде добре, якщо ця сума ще не зменшиться.
Обкрадання бюджету області та населення відбувається на фоні демонстративного нехтування проблем відновлення інфраструктури,  яка тричі постраждала протягом року від повеней на Прикарпатті. На ліквідацію наслідків повені уряд виділив нашій області коштів менше, ніж на асфальтування дороги до заміської дачі Януковича. А куплений для Януковича новенький гелікоптер за 18 млн. доларів США (майже 144 млн. грн.) коштує у чотири рази більше, ніж виділили на подолання наслідків повені на Прикарпатті. Бо грошей у держбюджеті не має! Для людей звісно! Не покращили громаді області життя вже сьогодні! Зате зросли ціни на газ, світло, комунальні послуги, попереду здорожчання у двічі електроенергії для населення, зростання пенсійного віку та страхового стажу, тощо. Поки що ветували лишень т.зв. Податковий кодекс, але попереду ще страшніші за своїми азаровсько-тігіпківськими перлами Трудовий та Житловий кодекси.
Переглядів: 919 | Додав: bond | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]