П`ятниця, 26.04.2024, 23:29
Вітаю Вас Гість | RSS
Форма входу
Пошук
Календар
«  Березень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Архів записів
Міні-чат
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2011 » Березень » 3 » Катя Масляк – «Міні-міс Україна»
10:44
Катя Масляк – «Міні-міс Україна»
Катя Масляк навчається у 8-му класі ЗОШ №5 м. Івано-Франківська. З трирічного віку дівчинка почала займатися танцями. Спочатку відвідувала танцювальний гурток, який веде хореограф обласного музично-драматичного театру Лариса Медведєва, згодом захопилася бальними танцями в клубі „Грація”.

Маленьку Катю помітили в театрі і почали залучати до ролей на сцені. Так Катя Масляк вперше спробувала себе в акторській ролі. В театрі дівчинка і отримала свою найпершу в житті зарплатню.
Згодом Катя почала займатися в модельній школі краси „Ювента”. І саме тут вона здобула першу в своєму житті серйозну перемогу – звання „Міні-міс Україна-2004”.
У Каті Масляк практично немає вільного часу. Вона відвідує гуртки танцю, навчається в музичній школі грі на фортепіано і додатково вивчає англійську та німецьку мови. Також вона переможниця конкурсу „Маленька телезірка”, який проходив на ОТБ „Галичина”.
До участі в різноманітних конкурсах і фестивалях дівчинка вже звикла. Тільки нещодавно вона їздила на чемпіонат світу з танців до Франції, а від музичної школи брала участь в конкурсі, який відбувався в Польщі. Вже влітку Катя планує поїхати на конкурс юних музикантів, який відбуватиметься у Феодосії. А незабаром з танцювальною школою дівчинка відвідає США.
„Мене змалку привчили до того, що я повинна чимось займатися, вивчати щось нове”, – розповідає Катя. Але понад усе вона любить танці і не уявляє себе поза танцкласом.
Проте якщо говорити про вибір майбутньої професії, то Катя Масляк уже визначилася, ким стане у дорослому житті. Відвідуючи родичів у Канаді, дівчинка звернула увагу, як багато там людей, позбавлених зору. Катю вразили сліпі люди, які ходять вулицями за допомогою спеціально навчених собак-поводирів. Дівчинка вирішила: у майбутньому вона обов’язково стане лікарем-окулістом. І зробить усе можливе, щоб допомогти людям з проблемами зору.
Маленьким дівчаткам, які часто мріють про сцену і визнання, Катя радить не сидіти на одному місці, а пробувати  себе у різних гуртках, у різних сферах, наполегливо щодня працювати над собою і тоді успіх обов’язково прийде до кожної людини. Звісно, необхідні ще наполегливість, постійна праця над собою, терпеливість у роботі і в подоланні труднощів. Але найголовніше у житті – це людяність, каже Катя Масляк, у якої попереду так багато справ. Адже вона, коли виросте, обов’язково допомагатиме іншим.
Любов Загоровська
Переглядів: 1808 | Додав: bond | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]