П`ятниця, 29.03.2024, 01:01
Вітаю Вас Гість | RSS
Форма входу
Пошук
Календар
«  Березень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Архів записів
Міні-чат
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2011 » Березень » 31
У квітні знову подорожчають газ, світло і проїзд

1 квітня можна говорити все, що завгодно, навіть правду – все одно не повірять. Бо й вірити не хочеться у те, які сюрпризи підготував нам другий весняний місяць.
І спостерігаючи за повідомленнями ЗМІ, українцям буде точно не до сміху. Дорожчає все – від шнурка до мила…


2011 рік став для українців роком суцільних тарифних стресів. Сяк-так протягнули зиму, не відводячи тривожного погляду від лічильників. На додачу до підвищення цін на газ і світло зросли ціни на пальне. І як наслідок – подорожчання проїзду у громадському транспорті. Цього року він став досить популярним, адже більшість власників авто не в змозі «прогодувати» своїх залізних коней. 

Тарифний нокаут
Зашморг на комунальній шиї вирішили трохи попустити, відтермінувавши подорожчання газу на 50% ще на квартал. Зате з 1 квітня НКРЕ збільшила тарифи ПАТ «Івано-Франківськгазу» на тран ... Читати далі »
Переглядів: 1032 | Додав: bond | Дата: 31.03.2011 | Коментарі (0)

В Івано-Франківську шириться дискусія щодо перенесення святкування Дня міста з 7 травня на 27 серпня, запропонованого депутатами міської ради Володимиром Стасюком та Юрієм Солов’єм.

У вівторок проти цієї ідеї, озвученої кілька тижнів тому, виступили відомі в обласному центрі краєзнавець Михайло Головатий та історик Зеновій Федунків, які висловили колективну думку краєзнавчого об’єднання «Моє місто» про недоцільність такого кроку. Їхню позицію підтримала Українська народна партія.
Пан Головатий, зокрема, зазначив, що пропозиція перенести святкування Дня міста на 27 серпня (день народження Івана Франка) звучить красиво, але при цьому порушується історична достовірність. Бо саме 7 травня 1662 р. власник Станиславова Андрій Потоцький надав йому привілеї міста, так зване Магдебурзьке право.
І хоча польський король затвердив цей документ тільки 14 серпня наступного,1663 року, Станиславів вже жив за законами міста і навіть, як відзначив пан Федунків,  мав сво ... Читати далі »
Переглядів: 943 | Додав: bond | Дата: 31.03.2011 | Коментарі (0)

Трудовий колектив комунального підприємства «Івано-Франківськліфт» попереджає про можливість проведення страйку. Про це мовиться у зверненні колективу підприємства на адресу голови ОДА М.Вишиванюка, голови обласної ради О. Сича, міського голови
Івано-Франківська В.Анушкевичуса, голови постійної депутатської комісії з питань планування фінансів та бюджету Р.Онуфрієва та голови міського комітету профспілки Я. Павлюка.


«На нашому підприємстві склалася критична ситуація з виплатою заробітної плати. Колектив не отримував зарплату з початку року. Заборгованість виникла у зв'язку з неоплатою ЖЕО за виконані роботи по ремонту та технічному обслуговуванню ліфтів, а також невідповідності тарифів до економічно обґрунтованих.
Станом на 23.03.2011 р.  заборгованість ЖЕО складає: ЖЕО-1 – 491,6 тис. грн., ЖЕО-3 – 16,2 тис. грн.,  ЖЕО-5 – 385,9 тис. грн., ЖЕО-6 – 95 тис. грн., ЖЕО-8 – 1238,4 тис. грн.», –  зазначають працівники КП «Івано-Франківськліфт».
... Читати далі »
Переглядів: 904 | Додав: bond | Дата: 31.03.2011 | Коментарі (0)

Роман Харук, депутат міськради, фракція ВО «Свобода»

Минуло вже чотири місяці, як мене обрали депутатом міської ради по мажоритарному виборчому округу №3 (мікрорайон Пасічна). Роботи  непочатий край. Як-не-як округ налічує майже шість тисяч виборців. Це як декілька великих сіл, в яких є сільський голова і депутати сільських рад. Тепер, маючи вже безпосередньо свого депутата, люди звертаються з насущними проблемами. Аналізуючи  всі звернення, слід відзначити, що найбільш наболілі – надання населенню житлово-комунальних послуг. А ще питання встановлення та облаштування дитячих майданчиків, облаштування пішохідних переходів, земельні питання. Небайдужі виборці і до дозвілля, відсутності в Пасічній будинку культури, адже мікрорайон великий, а свого центру дозвілля і відпочинку, на жаль,  немає. Звертаються люди і з проблемою поганих  доріг, транспортного сполучення і пасажирських перевезень (особливо у вечірній час). Жителі вулиць  Хіміків, Тролейбусн ... Читати далі »
Переглядів: 1021 | Додав: bond | Дата: 31.03.2011 | Коментарі (0)

Впродовж минулого тижня в Івано-Франківську зафіксовано 22 пожежі. У 15-ти випадках горіла суха трава, у чотирьох – побутове сміття. А під час пожежі в квартирі будинку на вул. Коновальця вогонь забрав життя її 71-річного власника.
Така інформація, озвучена на вівторковій оперативці у міськвиконкомі начальником служби оперативного реагування Тетяною Клочко, неабияк стурбувала міського голову Віктора Анушкевичуса. Він звернувся до мешканців міста та приміських сіл із закликом: «Якщо ми хочемо жити у європейському місті, то і поводитися потрібно по-європейськи. Насамперед потрібно думати про екологічні наслідки, спричинені такою кількістю пожеж, а також про гарантування безпеки усіх жителів нашого міста!»
Також перепало від мера керівництву міських управлінь МВС, МНС та відділу з питань діяльності правоохоронних органів: «15 разів в місті на відкритих територіях горіла суха трава. В окремих випадках вже не вперше. Ви б мали бити на сполох, а ви сидите і мовчите. Мобілізуйте дільн ... Читати далі »
Переглядів: 778 | Додав: bond | Дата: 31.03.2011 | Коментарі (0)

Міська влада обласного центру розпочинає підготовку до святкування 350-річчя Івано-Франківська, що відзначатиметься наступного року.

Як повідомив на прес-конференції у вівторок секретар  міськради Руслан Марцінків, всі заходи до цієї дати поділені на дві категорії: ті, які потребують фінансування з Києва, і ті, які місцева влада здатна здійснити самотужки.
До заходів, що потребують фінансової допомоги центральної влади, віднесені будівництво моста через Бистрицю-Солотвинську в районі Пасічної, реконструкція вулиці Шевченка, Центрального народного дому, де колись засідав уряд ЗУНР, деяких інших архітектурних та історичних пам’яток, а також гіпотетичне зведення Палацу спорту.
Самотужки ж міська влада сподівається нарешті встановити пам’ятник Шевченку (до 22 травня ц.р.), відремонтувати браму палацу Потоцьких, встановити пам’ятні дошки на історичних будівлях, упорядкувати скверики в центральній частині міста, облаштувати в центральному парку алею споріднени ... Читати далі »
Переглядів: 813 | Додав: bond | Дата: 31.03.2011 | Коментарі (0)

Для того, щоб кожному з нас жилося краще і в місті було чистіше, варто розпочати з себе.

У цьому переконаний найстарший депутат Івано-Франківської міськради від ВО «Свобода» 76-річний Богдан Полковник, який у своєму зверненні до мешканців Івано-Франківська закликає їх власним прикладом показати свою любов до міста, в якому проживаєш та відпочиваєш.
«Звертаюсь до вас у зв’язку з тим, що значна частина мешканців безгосподарно ставиться до майна, сходової клітки у будинках, де проживає, пасивно зголошується на толоки, не дотримується чистоти, смітить на подвір’ях, викидає речі з балконів тощо. Для того, щоб кожному з нас жилося краще та чистіше – не потрібно переносити усю відповідальність на когось. Варто розпочати з себе», – закликає депутат.
За його словами, 23 та 26 березня двічі запрошувалися всі небайдужі мешканці будинків, що на вул. Лесі Українки, 1, 3, 5, 7 та вул. Труша, 4,  прийти і впорядкувати свій власний двір. Адже в дворі відпочивають старш ... Читати далі »
Переглядів: 884 | Додав: bond | Дата: 31.03.2011 | Коментарі (0)

Михайло Вишиванюк дав прес-конференцію за підсумками року на посаді голови ОДА

«За два місяці поточного року ми йдемо з приростом промислової продукції на 20%. І ці темпи Івано-Франківська область не збирається зменшувати, а збільшувати, – запевнив прикарпатських журналістів під час прес-конференції минулої суботи голова обласної державної адміністрації Михайло Вишиванюк. – Що стосується сільськогосподарських робіт, то, сподіваюся, в області вони пройдуть успішно. Тим більше, що цим питанням – чи ми готові до весняно-польових робіт – днями цікавився Президент України».

Михайло Вишиванюк доповів Віктору Януковичу, що минулої осені на Івано-Франківщині виорали і посіяли значно більше, ніж раніше. Розширено площі озимого клину, ярового. Тож голова ОДА сподівається, що нерозораних земель в краї буде менше.
«Через природоохоронну інспекцію ми розробимо такий механізм, щоб земельні ділянки, які роками ніхто не оброб ... Читати далі »
Переглядів: 904 | Додав: bond | Дата: 31.03.2011 | Коментарі (1)

До 22 травня в Івано-Франківську нарешті буде споруджено пам’ятник Тарасу Шевченку. Про це заявив секретар міськради  Руслан Марцінків на прес-конференції у вівторок.
За словами керівника фракції «Свобода» Романа Онуфріїва, монумент, подарований місту три роки тому канадським скульптором Лео Молом, встановлять у парку на місці освяченого каменя і приурочать до 150-ї річниці перепоховання Великого Кобзаря в Каневі.
Нагадаємо, що на останніх громадських слуханнях з визначення місця встановлення пам’ятника Шевченку, які відбулися у травні минулого року, було обрано площу перед «білим домом».
Наш кор.
Переглядів: 808 | Додав: bond | Дата: 31.03.2011 | Коментарі (0)

Івано-Франківська міськрада прагне запровадити прозорий порядок призначення керівників комунальних підприємств. До 30 червня планується переукласти контракти з керівниками всіх 25-ти комунальних підприємств облцентру за новими правилами.

Про це повідомив голова фракції «Свобода» Роман Онуфріїв на прес-конференції у вівторок. За його словами, закон про місцеве самоврядування визначає, що керівників комунальних підприємств одноосібно призначає міський голова, але, з іншого боку, міськрада може контролювати їхню роботу.
Депутати оцінюватимуть роботу того чи іншого керівника за техніко-економічними і фінансовими показниками підприємства. Для цього вже розроблений проект додатку до типової форми контракту, який пропонується підписувати при прийомі на посаду.
Окрім того, як наголосив Р. Онуфріїв, зміст та умови контрактів з керівниками комунальних підприємств будуть публічними, щоби люди могли порівняти  деклароване зі зробленим.
Задля ефективного управлі ... Читати далі »
Переглядів: 843 | Додав: bond | Дата: 31.03.2011 | Коментарі (0)

Цьогоріч в Івано-Франківську нарешті має завершитися спорудження так званого скейт-парку для екстремальних видів спору на території центрального міського парку культури і відпочинку ім. Тараса Шевченка.
Як повідомив міський голова Віктор Анушкевичус, вже є все необхідне обладнання, підготовлена територія для його монтажу. «Ми мали намір зробити це ще торік, але завадила фінансова криза», – зазначив мер. Тепер же, за його підрахунками, облаштування скейт-парку обійдеться у 120-200 тис. гривень і з цим проблем не виникне. «Я знаю, що управління капітального будівництва може вкластися в цю суму», – запевнив В.Анушкевичус.
Мер також розпорядився під час наведення ЖЕО порядку на своїх територіях обслуговування відремонтувати і пофарбувати всі дитячі ігрові майданчики.
Переглядів: 944 | Додав: bond | Дата: 31.03.2011 | Коментарі (0)

В Івано-Франківської міськради буде власний інтернет-сайт. За словами секретаря міськради Руслана Марцінківа, найперше це пов’язано з потребою мати реєстр усіх рішень.
На сайті, окрім прийнятих рішень та результатів голосування, будуть розміщуватися проекти рішень, щоби міська громада знала, які питання готуються до ухвалення, інформація про роботу депутатів в округах, а також межі округів. У планах – навіть ведення «он-лайн» трасляцій сесійних засідань міськради і найважливіших засідань депутатських комісій.
На думку Р.Марцінківа, все це сприятиме збільшенню прозорості місцевої влади.
Наш кор.
Переглядів: 821 | Додав: bond | Дата: 31.03.2011 | Коментарі (0)

Кредитування малого бізнесу в Україні досі має проблемний характер

Фінансова криза звела нанівець напрацьоване роками довір’я представників малого бізнесу до банків. Втім, в українських реаліях до банків у бізнесу завжди було насторожене ставлення. А як виглядає ситуація сьогодні, що саме пропонують банки підприємцям, і чи влаштовує це малий бізнес?

Світовий досвід показує, що малий і середній бізнес переважно фінансується невеликими банківськими установами: земельними банками і ощадними касами, банками взаємного кредитування та кооперативними банками, які спеціалізуються на кредитуванні дрібних і середніх підприємств. В Україні ж протилежна ситуація: найбільші і великі банки концентрують у своїх портфелях найбільшу питому вагу активів, у т.ч. наданих кредитів, інвестицій, а також вони залучають найбільшу питому вагу коштів клієнтів, зокрема із сфери малого і середнього бізнесу. І незважаючи на значну кількість м ... Читати далі »
Переглядів: 1467 | Додав: bond | Дата: 31.03.2011 | Коментарі (0)

У Толіка Головатого страшний діагноз — рак крові. Дев’ять місяців він хапається за життя. Ізраїльські лікарі домоглися того, що хвороба відступила, але наступне її повернення не залишить йому жодних шансів.
У Толіка Головатого є ще кілька днів – до 3 квітня, поки рак у стані ремісії для пересадки кісткового мозку. Донором буде його рідна сестричка, тому операція вдвічі дешевша – трохи більше 100 000 доларів США, але це непідйомна сума для його родиини.
Небайдужі люди вже зібрали понад 10 000 доларів.
Толік Головатий мусить жити. Брак коштів не може бути вироком для дитини!
Поповнення рахунків у сучасному світі займає декілька хвилин. Молимо вас: допоможіть!
Усі способи для переказу допомоги та документи – на офіційній сторінці Толіка Головатого – http://lovething-tolik.blogspot.com/.

Кошти у гривнях можна перерахувати:
ПАТ КБ «ПРИВАТБАНК», код за ЄДРПОУ банку: 14360570, МФО 305299,
рахунок 29244825509100, номер картки: 4149 6053 7183 8467.
Призначення ... Читати далі »
Переглядів: 1056 | Додав: bond | Дата: 31.03.2011 | Коментарі (0)

Що Україна не Росія, то про це ще Кучма цілу книжку написав.

А от як послухати агента Кремля патріарха Кирила, то може скластися враження, що він і є російське божество.
Але таке відчуття може виникнути тільки в того невігласа, котрий не знає, що Росія хрещення не мала, а просто перетягла силою окупанта з Києва до Росії не тільки християнські атрибути, але й християнських очільників.
Ось один приклад із великої множини. Феофан Прокопович (1681-1736) церковний і громадський діяч, письменник, вчений-енциклопедист; 1698 р. закінчив Києво-Могилянську академію; викладав піїтику, риторику й філософію в Київській академії, з 1711 р. її ректор. 1716 р. він в Петербурзі, радник царя Петра І в питаннях церковної реформи і державної політики; єпископ Псковський, пізніше Новгородський.
Тож не маючи факту вихрещення, але маючи імперський диктат, Москва звеліла відзначити 1000-ліття хрещення Київської Русі не в Києві, а у себе, в метрополії російської імперії, в Москв ... Читати далі »
Переглядів: 1364 | Додав: bond | Дата: 31.03.2011 | Коментарі (0)

Аматорів «підігнали» під міжнародні стандарти

Гравці-аматори віднині житимуть по-новому. Принаймні ті, хто виступає на рівні чемпіонатів своїх областей. Новації впроваджуються регіональними федераціями у сезоні-2011 з подачі Федерації футболу України, яка, у свою чергу, керується вимогами міжнародних футбольних організацій.

Найсуттєвіша зміна – правила переходів. Якщо коротко, то тепер, як і в професійному футболі, гравець-аматор впродовж сезону (він відраховується з 1 липня поточного року до 31 червня наступного) зможе виступати лише за два клуби, незалежно від їх територіального підпорядкування. Всі персональні дані гравців заносяться до бази даних ФФУ, тож розпочати рік в одній області, а продовжувати в іншій буде проблематично, а одночасно виступати за кілька клубів, як це подекуди траплялося раніше, просто нереально. 
Для аматорів встановлені два реєстраційні періоди  – з 1 березня по 13 травня ... Читати далі »
Переглядів: 840 | Додав: bond | Дата: 31.03.2011 | Коментарі (0)

Коли побачимося, «Карпати»?
Найбільшою несподіванкою міжсезоння стала інформація про припинення виступів в обласних турнірах яремчанських «Карпат», триразових чемпіонів Івано-Франківщини і чотириразових володарів кубка.
На початку лютого клубний сайт вустами президента Дмитра Холяви сповістив, що «Карпати» не мають наміру продовжувати виступи в чемпіонаті регіону. Натомість команда готуватиметься до старту у другій лізі ПФЛ України. Однак серед тих, хто на початку березня знайомився у ФФУ з атестаційними вимогами до професійних клубів (загалом 10 команд – Черкаси, Херсон, Житомир, Макіївка та ін.), яремчанців не було.
Будемо відверті, шанси побачити «Карпати» серед друголігових колективів вже влітку є мізерними. Насамперед через недосконалу інфраструктуру клубу. Розуміючи це, в Яремчі задумали реконструювати свій стадіон.
Нині розглядаються кілька проектів дво-триповерхової адмінспоруди з роздягальнями, допоміжними приміщеннями ... Читати далі »
Переглядів: 882 | Додав: bond | Дата: 31.03.2011 | Коментарі (0)

Прикарпатське дербі принесло нічию

Дванадцята за ліком зустріч команд Бурштина та Івано-Франківська в рамках першолігової першості країни залишила сумне враження. І справа не в результаті (1:1), який погіршив шанси обох команд у боротьбі за виживання. Мова про рівень гри колективів. Той, що вони демонструють нині, не дозволить їм залишити останні сходинки турнірної таблиці. 


«Енергетик» за рахунок більшого досвіду та зігранності мав трішки кращий вигляд. Та цього «трішки» виявилося замало, щоб переграти прикарпатців. На гол Лазорика після подачі кутового гості відповіли вдалим розіграшем штрафного, який завершив на добиванні Микуляк. Йшла 86-та хвилина...
Здобуте очко не рятує «Прикарпаття», але послаблює турнірні позиції «енергетиків». За нинішньої ситуації Івано-Франківщина ризикує втратити обидвох своїх представників у першому дивізіоні. Продовжувати стосунки доведеться вже у другому дивізіоні.
«Одн ... Читати далі »
Переглядів: 872 | Додав: bond | Дата: 31.03.2011 | Коментарі (0)

20-й тур чемпіонату країни став печальним для лідерів. Одразу дві команди з чільного квартету недорахувалися у ньому очок.

Франківський «Ураган» був вільним від гри. В той час, коли конкуренти змагалися за турнірні очки, підопічні Сергія Гупаленка «розминилися» на першоліговому «Меркурію» з Чернівців. Матч завершився розгромом буковинців – 7:1. В складі господарів відзначилися: Павлюк (двічі), Сімка, Тменов, Ярий, Цвєлих, ще одим м’яч суперники провели у власні ворота.
Цієї суботи «Ураган» проведе завершальну гру першого етапу змагань з ТВД у Львові. Лише перемога дозволить франківцям зберегти шанси на перше місце і отримати на старті плей-офф простішого суперника або взагалі уникнути гри. Як відомо, перша команда має зустрітися з восьмою, а це місце посідає «Шахтар», що знявся з розіграшу. Чи замінить його севастопольський ПФС, ще не вирішено.  
Чемпіонат України. Вища ліга. 20 тур. 26 березня. ПФС – ЛТК – 2:0. «Кардинал-Рівне» – «Єнакієвець» – 4 ... Читати далі »
Переглядів: 928 | Додав: bond | Дата: 31.03.2011 | Коментарі (0)

Завершився перший етап змагань чемпіонату Івано-Франківщини 2010-11 рр. серед чоловіків. Останній тур не вніс змін у квартет фіналістів.

Першим до проміжного фінішу прийшов бурштинський «Західрембуд», до речі, чинний чемпіон області. Лише за співвідношенням партій (3 проти 2,85) поступилося йому франківське «Буффало». Далі, попри поразки в заключних матчах, фінішували долиняни і галичани.
Порівняно з попереднім роком до числа фіналістів не потрапила богородчанська «Західшина», бронзовий призер попереднього сезону. Його замінила команда з Долини.
Чемпіонат Івано-Франківщини. Вища ліга. 9 тур. 26-27 березня. «Буффало-ДЮСШ-2» – УМГ «Прикарпаттрансгаз» – 3:1 (юнаки – 3:0). «Прикарпаття» – «Володар» – 3:0 (2:3). «Західрембуд» – «Прибилів» – 3:1 (2:3).
Становище команд.  Дорослі
    І    О    CП
„Західрембуд” Бурштин    7    18    21:7
„Буффало” Ів.-Франк.&n ... Читати далі »
Переглядів: 980 | Додав: bond | Дата: 31.03.2011 | Коментарі (0)

Наприкінці листопада, змагаючись на майданчику маріупольського палацу спорту, франківська «Говерла» зуміла покласти на лопатки і господарів майданчика, і БК «Донецьк», який вимушено тут гостює. Минулого тижня представники Донбасу взяли подвійний реванш.

Першими з франківцями поквиталися донеччани. То була гра без захисту. Спільними зусиллями суперники здобули 187 очок, третина з яких припала на заключну чверть! З урахуванням кубкових матчів «Говерла» поступилася «Донецьку» вчетверте поспіль.
Якщо під час матчу з донеччанами маріупольська арена була майже порожньою (144 глядачі), то за дві доби на матч з «Азовмашем» зібрався повний зал – 2 750 вболівальників. За такої потужної підтримки господарі просто не могли осоромитися.
Матчем з азовцями підопічні Євгена Мурзіна завершили п’ятиматчеве виїзне турне, що розпочалося у Миколаєві і продовжилося у Кривому Розі та Запоріжжі. Його підсумок – дві перемоги і три поразки.       & ... Читати далі »
Переглядів: 972 | Додав: bond | Дата: 31.03.2011 | Коментарі (0)

Більше світла, більше активності – у цьому сенс щорічного березневого переведення стрілок годинника. «Жайворонки» кажуть, що це їм дуже підходить, а «сови», навпаки, нарікають: зайва година для них – що ціла ніч повноцінного сну.
Хоча стрілки годинника на «зимовий» та «літній» час переводять більш, ніж у 110-ти країнах світу, не затихають суперечки між прибічниками і противниками цієї системи. Ті, хто «за», стверджують, що це суттєво економить енергоресурси, ті, хто «проти», вважають, що цієї економії не порівняти з тими втратами, яких зазнає людський організм. Наразі Росія – єдина з пострадянських держав, яка відмовилась від маніпуляцій з годинниковими стрілками.


Слоники заснути не допомогли
Перехід на літній час є величезним стресом для франківчанки Ольги. Оскільки дівчина – невиправна «сова», то зранку любить довго спати. Каже, що після березневого переведення стрілок мінімум два тижні ходить, наче сонна муха. І щоранку підраховує, скільки можна бу ... Читати далі »
Переглядів: 861 | Додав: bond | Дата: 31.03.2011 | Коментарі (0)

Христині Олексин 15 років. Вона навчається в 9-му класі Старолисецької загальноосвітньої школи I-III ступенів та в Івано-Франківській музичній школі №2 ім. Барвінського по класу фортепіано.

Співати дівчинка почала в літньому таборі, а згодом брала активну участь в різноманітних шкільних концертах. Надзвичайно сильний голос Христинки привертає увагу, тому дівчинкою зацікавилися професійні викладачі, а саме Ірина Батюк, чию вокальну студію при міському Центрі дозвілля дітей та юнацтва дівчинка відвідує вже протягом двох років.
Христинка розповідає, що довго мріяла потрапити саме на цю студію, адже часто бачила вихованців пані Ірини на різноманітних концертах та телевізійних проектах. І щойно розпочавши навчання, дівчинка підтвердила: про сцену вона мріяла недаремно.
Якщо говорити лише про різноманітні конкурси і фестивалі, на яких Христина Олексин займала престижні місця, то список нагород юної співачки вражає: I-ше місце на телевізійному конкурсі „Стань телезі ... Читати далі »
Переглядів: 1918 | Додав: bond | Дата: 31.03.2011 | Коментарі (1)