Вівторок, 16.04.2024, 08:10
Вітаю Вас Гість | RSS
Форма входу
Пошук
Календар
«  Грудень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Архів записів
Міні-чат
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2010 » Грудень » 30 » Жертвувати – потреба душі
11:54
Жертвувати – потреба душі
Цікаво, що в одному з глянцевих столичних видань, що побачило світ наприкінці цього року, в один з багаточисельних рейтингів, якому присвячений був весь номер, потрапило приватне підприємство „Ярковиця” – як підприємство, котре зробило найбільший внесок у соціально-економічний розвиток Івано-Франківська. Франківчани знають, що „Ярковиця” справді одна з компаній-лідерів на будівельному ринку і значною мірою сьогодні визначає обличчя обласного центру.

Однак попри те, це ще й фірма, яка широко займається благодійністю та меценатством. І найперше така діяльність йде від керівника „Ярковиці” Володимира Балагури.
Як відомо, успіх, багатство й авторитет приходять до тих, хто щиро любить свого ближнього. Для Володимира Балагури, власника і директора приватного підприємства „Ярковиця”, така любов – реальна допомога тим, хто цього потребує. Недаремно за меценатство та за внесок у розбудову церков його відзначив кардинал УГКЦ Любомир Гузар. Як тільки стається якесь лихо – Володимир Балагура завжди готовий допомогти. Прикарпатці знають, що саме «Ярковиця» зі свого фонду виділила квартири кільком сім’ям, яких спіткала нужда; що фірма часто надає благочинну допомогу школам-інтернатам, сиротам, безнадійно хворим. У свою чергу люди віддячують цьому колективу і особисто Володимирові Балагурі великою прихильністю і довірою.

АВТОРИТЕТНА ДУМКА:
Зіновій Шкутяк, народний депутат України:

– «Володимир Балагура є чудовим прикладом того, як добра українська родина виховує справжніх патріотів. Тих, які своїми справами не тільки примножують багатство нашої землі, але й своїм безкорисливим меценатством зігрівають серця зневірених і дарують радість іншим.
Його благодійна діяльність має широкий спектр: від систематичної допомоги Івано-Франківському хоспісу і Карітасу – до меценатства мистецьких заходів. Завдяки його небайдужості у році, що минає, відсвяткували новосілля у новенькій двокімнатній квартирі в с.Крихівцях діти-сироти з села Воскресінці Коломийського району, які після повені залишилися без житла і без батьків. Займаються у відремонтованій  спортивній залі учні Крихівецької школи, тішаться подарунками до новорічних свят діти з сотень малозабезпечених сімей, а глядачі ОТБ "Галичина" мають можливість бачити чимало цікавих передач, зокрема проект "Знаки часу" телестудії "Апостол".
Володимир Балагура виступив головним спонсором будівництва пам'ятника Степану Ленкавському в селі Угорники – батьківщині автора Декалога українського націоналіста.
Але чи не найбільше цей підприємець надає благодійної допомоги  Українській греко-католицькій церкві. Чимало храмів Прикарпаття постійно, впродовж років, відчуває цю підтримку, а його значний внесок у будівництво Патріаршого Собору в м.Києві високо оцінений Блаженнішим Кардиналом Любомиром Гузарем, який цього року відзначив Володимира Балагуру своєю Грамотою.
Член політичної партії "Наша Україна", депутат Івано-Франківської міської ради, людина незламної української громадянської позиції, він є зразком того, як завдяки цілеспрямованості і наполегливій праці досягти успіху».
Переглядів: 960 | Додав: bond | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]