П`ятниця, 29.03.2024, 16:50
Вітаю Вас Гість | RSS
Форма входу
Пошук
Календар
«  Лютий 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728
Архів записів
Міні-чат
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2013 » Лютий » 28 » VOX POPULI
10:52
VOX POPULI
Який відсоток сімейного бюджету ви витрачаєте на харчування?

Валентина,  менеджер:

– Відсотків тридцять-сорок, думаю.  Моя зарплатня невелика, тому велика частина витрачається на їжу. Це притому, що я живу одна, без сім'ї, і купую тільки найнеобхідніші продукти. Делікатеси бувають по великих святах хіба що…

Віктор Васильович,  багатодітний тато:

– Більше половини моїх доходів ми витрачаємо на їжу. У нас немає рідні у селі, тому купуємо все – від цибулини, картоплини і так далі… Щоб дітки нормально росли і розвивались, постійно купуємо м'ясо, рибу, овочі, фрукти, не кажучи вже про стандартні продукти – кисломолочні чи хлібобулочні, крупи, олію і таке інше.

Марта, студентка:

– Моєї стипендії вистачає лишень на панчішки та на проїзд до батьків, так що харчуюсь я з їхнього бюджету (сміється)… А от батьки витрачають половину доходів на їжу для себе і двох студентів – для мене і брата. Решта грошей іде на оплату комунальних послуг, медикаменти, побутову хімію і так далі. Одягаємось в основному на секонд-хенді.

Вадим  Миколайович,  пенсіонер:

– На їжу витрачаю відсотків двадцять пенсії, купую тільки необхідне. М'ясо, фрукти чи солодощі – тільки по великих святах. Мушу економити гроші, бо як захворію, то де на ліки візьму? А ще мушу заплатити за послуги – от вам і вся пенсія!

Іванна, підприємець:

– Якось ніколи не рахувала. Відсотків п'ятнадцять, думаю. Ми з чоловіком обоє працюємо, у нас одна маленька дитина, на їжі ми не економимо.  Оскільки ведемо здоровий спосіб життя, то не об’їдаємось, на ніч не дуже наїдаємось. Хоча і дозволяємо собі все, що смакує, на сімейному бюджеті це не надто відчутно.  

Опитував Тарас ЯКОВИН


Переглядів: 596 | Додав: bond | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]