Четвер, 28.03.2024, 15:00
Вітаю Вас Гість | RSS
Форма входу
Пошук
Календар
«  Лютий 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28
Архів записів
Міні-чат
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2011 » Лютий » 17 » ВІСТІ З ПРИМІСЬКИХ СІЛ
15:53
ВІСТІ З ПРИМІСЬКИХ СІЛ
Розколяда в Микитинцях
Впродовж останніх п’яти років традиційним стало свято розколяди в с.Микитинцях Івано-Франківської міськради. Саме розколядою громада завершує цикл різдвяних свят.
І цьогоріч зал Народного дому був вщерть заповнений глядачами. Колядували та віншували для односельців знані в області та за її межами хор «Первоцвіт», тріо «Цвіт папороті», вокальні молодіжні гурти, молодіжний хор духовної музики «Сяйво». Лунали вітання від учнівських мистецьких колективів та шкільного вертепу.
Громаді віншував сільський голова Михайло Сіщук, духовний наставник, настоятель церкви св.Микити о.Іван Петрів.
Поетичне привітання пролунало з уст директора школи Василя Грабовецького.
Представник управління культури міськвиконкому, яка була присутня на розколяді, відзначила, що свято вдалося на славу завдяки злагодженій співпраці сільської влади, дирекції місцевої школи, церковної громади та Народного дому села.
Завершилося святкове дійство спаленням різдвяного дідуха та побажаннями миру, гараздів, добробуту та гарного урожаю у 2011 році.

Перше причастя
Учні 2-го класу Крихівецької ЗОШ святково одягнені, у супроводі рідних і хресних батьків, з трепетом у серці переступили поріг Божого храму – у них Перше причастя – подія, яка запам’ятається на все життя. Уважні і зосереджені вони брали участь у Святій Літургії. З щирою любов’ю промовляли молитви «Отче наш» і «Вірую».
До цього відповідального дня діти готувалися впродовж року під керівництом згромадження «Воплоченого слова» і вчителя школи Л. В.Яцків. Вони опановували Божу науку. Відрадно, каже вчитель Л.В.Яцків, що такі маленькі діти міцно усвідомили суть навчання і прийняли глибоко до серця Спасителя і перебуватимуть з Ісусом завжди.

У Микитинцях відбувся день відділу звернень
Нещодавно в Микитинцях відбувся день відділу звернень громадян  Івано-Франківського міськвиконкому. Працівники відділу провели прийом громадян, надали методичну допомогу секретарю сільської ради у роботі із зверненнями, звернули увагу на ведення документації, опрацювання статистичного звіту та інше.
У ході проведення заходу працівники відділу звернень громадян побували в установах і організаціях, цікавилися їх роботою, а також вивчали питання, над якими нині працює депутатський корпус села,  сільвиконком.
Іван Яблонський
Переглядів: 905 | Додав: bond | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]