Четвер, 18.04.2024, 02:56
Вітаю Вас Гість | RSS
Форма входу
Пошук
Календар
«  Жовтень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Архів записів
Міні-чат
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2010 » Жовтень » 21 » вісті з приміських сіл
09:54
вісті з приміських сіл
В Хриплині буде дитячий садок
В цьому приміському селі планується відкрити дитсадок на 60 місць. Вже виготовлено документацію на реконструкцію колишнього адмінбудинку під дитячий виховний заклад. Підрядник будівництва – управління капітального будівництва міськвиконкому. Кошти будуть виділені з міського і сільського бюджетів.

Мікрорайон «Крихівецький» став окрасою села
Одним з найкращих нині в селі Крихівці є новозбудований мікрорайон «Крихівецький», який в межах вулиць Крайньої і Аматорської звела фірма «Ярковиця». Тут збудовано нові електропідстанцію і газорозподільчий пункт, прокладено мережі водопроводу і каналізації, планується впорядкувати і заасфальтувати дорогу на вулиці Крайній.

За досвідом – у Вовчинці
На базі Вовчинецької сільської ради проведено семінар із секретарями сільських рад Івано-Франківської міської ради щодо організації роботи із зверненнями громадян. Перед присутніми виступив начальник відділу звернень громадян Івано-Франківського міськвиконкому І.Яблонський. Сільський голова с.Вовчинці М.Назар розповів про соціально-економічний розвиток села, про те, як сільська рада вирішує проблеми громадян села, з якими вони до неї звертаються. Секретар Угорницької сільської ради Р.Гудима наголосила на нових формах і методах в роботі із зверненнями, які вони практикують у своїй сільській раді.

Село багате талантами
При Народному домі села Крихівці діють кілька колективів художньої самодіяльності. У дитячому духовому оркестрі грає понад 20 юних музикантів, а у танцювальному танцює понад 40 учасників. Крихівецький народний театр знаний не лише в своєму селі, а далеко за його межами. Із своїм репертуаром, в якому понад десять вистав, а саме: «Наймичка», «У неділю рано зілля копала», «Назар Стодоля», «Ой не ходи, Грицю, та на вечорниці» та іншими  самодіяльні артисти виступали в Тисменицькому, Богородчанському та Галицькому районах. При сільському народно-аматорському театрі створено дитячий драмгурток.
Іван Яблонський
Переглядів: 1063 | Додав: bond | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]