П`ятниця, 29.03.2024, 16:57
Вітаю Вас Гість | RSS
Форма входу
Пошук
Календар
«  Вересень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Архів записів
Міні-чат
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2012 » Вересень » 3 » Віктор Анушкевичус:«Іду, щоб перемагати»
11:16
Віктор Анушкевичус:«Іду, щоб перемагати»
Розв’язалася інтрига щодо участі (чи не участі) міського голови Івано-Франківська у виборчій кампанії до Верховної Ради України. Віктор Анушкевичус – балотується. І як він зазначив під час спільної прес-конференції з лідером Української народної партії Юрієм Костенком, балотується «не так, як деякі – заради цікавості і для того, щоб розпорошити голоси виборців та відвернути їхню увагу він справжніх фаворитів», а для того, щоб перемогти.

Представляючи Віктора Анушкевичуса як кандидата в народні депутати по мажоритарному округу №83 (м. Івано-Франківськ) та Василя Головчака і Дмитра Чуйка –  кандидатів, котрі від Івано-Франківської обласної організації УНП увійшли до списку політичної партії «Наша Україна», Юрій Костенко охарактеризував їх як «надійних та перевірених людей, які за жодних обставин не стануть «тушками».
«Голова ІФОО УНП Віктор Анушкевичус знана і шанована людина, яка має репутацію щирого патріота нашої держави. Тому не дивно, що саме пан Віктор йтиме до парламенту по мажоритарному окрузі, на котрому він є якщо не беззаперечним лідером, то принаймні одним із фаворитів», – підкреслив Юрій Костенко.
«Ми дійсно єдина команда і це, напевно, відрізняє нас від усіх інших політичних проектів. Саме з метою утвердження українства в Україні та з метою лобіювання інтересів Івано-Франківська я йду на вибори 2012 року», – запевнив Віктор Анушкевичус.
Кого вважає своїми основними опонентами, Віктор Андрюсович не сказав, зазначив лише,  що виборці мали б віддати перевагу тому кандидату, хто в міру можливостей вже зробив щось корисне для Івано-Франківська, а не тим, хто тільки розказує, що зробить.
Окрім того, за словами Віктора Анушкевичуса, вибори він би проводив кожного року.  Адже кандидати в депутати вкладають в свої округи чималі кошти, щоб покращити інфраструктуру регіону, і таким чином здобути прихильність виборців. Так, за даними комунальних служб, на виборах 2010 року кандидати в депутати вклали понад 10 мільйонів гривень в комуналку міста.
Представляючи виборчу програму своєї політичної сили, Юрій Костенко зауважив, що «на відміну від інших опозиційних сил, суть передвиборчих програм яких зводиться до заклику лише надати їм владу, об’єднана права команда має чітку програму реформування української економіки, яка базується на успішному досвіді посткомуністичних країн Центральної та Східної Європи». За словами Юрія Костенка, «права політика здатна забезпечити роботою та високими доходами 60-80% громадян, а також за 3-4 роки принаймні вдвічі збільшити доходи бюджету, завдяки потенціалу найперспективніших галузей – АПК, транзитної сфери, туризму».
За його словами, «праві сили ставлять за мету створення потужного середнього класу шляхом звільнення приватної ініціативи, дерегуляції, демонополізації економіки та ліквідації дозвільної системи». УНП, КУН та «Наша Україна» виступають за протидію офшорним схемам та корупції, наповнення українського ринку товарами національного виробництва та створення потужної національної економіки.
Роман ТИХИЙ
 


Переглядів: 783 | Додав: vovak | Теги: Анушкевичус | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]