Середа, 24.04.2024, 16:52
Вітаю Вас Гість | RSS
Форма входу
Пошук
Календар
«  Грудень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Архів записів
Міні-чат
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2010 » Грудень » 30 » Велике прання
11:58
Велике прання
Сьогодні в Івано-Франківську працюють підприємства, де протягом останніх років  успішно реалізовані інвестиційні проекти. Один з найбільших  – ТОВ «Українська побутова техніка», який запрацював у 2007 році. Засновниками ТОВ «УПТ» були італійські юридичні особи «Антоніо Мерлоні Спа» та «М. 90 С.р.л.». Загальний обсяг інвестованих коштів у проект становив понад 50 млн. євро. Технологічне обладнання є унікальним не тільки для України, але й для всієї Європи. Воно є останнім словом інженерної думки фахівців концерну Antonio Merloni. Власне, це один з найсучасніших у Європі завод з виробництва пральних машин.

Варто зазначити, що з самого початку на заводі було запроваджено безпрецедентний режим контролю якості. Якщо зазвичай в індустрії побутової техніки перевірці підлягає до 3% продукції, на івано-франківському заводі якість кожної пральної машини перевіряється обов'язково перед тим як вона потрапляє до споживачів. А кожна десята машина піддається глибинному тестуванню.
На нинішньому етапі підприємство викуплено шведським інвестором, тож очікується вливання значних нових інвестицій і, як наслідок, розширення переліку нових видів продукції, а саме: пральних машин Electrolux,  Zanussі. За оцінками фахівців управління економічного та інтеграційного розвитку міськвиконкому, цей інвестиційний проект є одним з найперспективніших та знакових проектів з іноземними інвестиціями в Україні завдяки його фінансовій важливості, інноваційності технологій та виробництва, створенню робочих місць.
Директор ТОВ «Українська побутова техніка» Галина Римарук підтверджує, що підприємство працює успішно і найближчим часом кількість персоналу сягне 200 осіб. Прихід нового інвестора, а саме компанії Electrolux, позитивно вплинув на виробничі показники. І хоча до кінця цього року ТОВ працює під старою назвою (ТОВ «Електролюкс Україна» документально з’явиться у березні, пройшовши всі документальні процедури, необхідні для повноцінної роботи підприємства), випуск нової продукції вже розпочався. У цьому році «УПТ» випустила понад 26500 пральних машин марок «Ардо» та «Зануссі». Ринок збуту, за словами Галини Римарук, – Росія та Євросоюз.
Особливу увагу, каже Галина Римарук, на підприємстві приділяють якості продукції. Для ТзОВ «Українська побутова техніка» виготовлення якісної продукції означає: використання інноваційних матеріалів; забезпечення високої функціональності виробів; екологічність виробництва; розвиток естетики; оптимізацію собівартості; впровадження комерційної мережі найвищого міжнародного рівня; забезпечення якісного післягарантійного технічного обслуговування.
Переглядів: 1001 | Додав: bond | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]