П`ятниця, 29.03.2024, 03:30
Вітаю Вас Гість | RSS
Форма входу
Пошук
Календар
«  Вересень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Архів записів
Міні-чат
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2012 » Вересень » 3 » «Ураган» гостює в Польщі Сьогодні франківці стартують в традиційному «Кубку Бескидів»
21:41
«Ураган» гостює в Польщі Сьогодні франківці стартують в традиційному «Кубку Бескидів»
Футзальний «Ураган» не змінює своїм традиціям. Підготовка до чергового сезону проходить за графіком, що добре знайомий старожилам команди, а їх нині більшість. Спершу – піщані пляжі Одещини, потім – польські Бескиди. А там знову у бій…
Найгучнішим придбанням франківського клубу у міжсезоння став 23-річний гравець національної збірної Польщі Павел Будняк. Угоду із ним уклали на один рік з можливістю пролангації. До переїзду в Україну Будняк виступав у складі бронзового призеру національного чемпіонату "Рекорда" з Бєльсько-Бялої. В новому сезоні поляк, очевидно, буде єдиним легіонером у складі франківського клубу.
Раніше «Ураган» уклав угоди з кількома молодими футболістами, зокрема, Юліаном Горбатим та Ігорем Корсунем з клубної школи. Нагадаємо, що в головній команді вже виступають двоє її виховаанців – Петро Шотурма і Тарас Королишин. Незважаючи на юний вік, новачки проходять підготовку з «основою».
Вже понад тиждень «Ураган» перебуває в Польщі, де встиг зіграти два контрольні поєдинки. З однаковим рахунком 7:2 підопічні Сергія Гупаленка обіграли торунський «Марвіт» та «Гатту» з Здунської Волі. На завершення відбудеться спаринг з краківською «Віслою».
Сьогодні стартує традиційний «Кубок Бескидів». Щоправда, він не буде таким представницьким, як у попередні роки. На першому етапі франківці зустрінуться з "Рекордом", колишньою командою Павела Будняка, а потім вдруге зійдуться з "Марвітом". У завершальний день змагань, 26 серпня, наші земляки протистоятимуть одному з колективів другої групи – місцевим "Клірексу", "Віслі Кракбет" чи львівській "Енергії".
Тим часом «Ураган-2», котрий в новому сезоні дебютує в 1 лізі, взяв участь в іншому традиційному турнірі «Кубку Визволення» у Харкові. Щоправда, і його зіркові часи вже давно позаду. Нині приз виборювали п’ять команд. Поступившись місцевим «Моноліту» (1:4) і «Локомотиву-2» (1:6), а також шахті ім.Засядька з Донецька (4:5), прикарпатці в заключній грі розійшлися миром з «Нік-Арсом» (1:1) і замкнули турнірну таблицю.
Новий сезон традиційно відкриється матчем за суперкубок. 31 серпня у Львові місцева «Енергія» (чемпіон і володар Кубка України 2011-12 рр.) прийматиме кубкового фіналіста – харківський «Локомотив». А от яким буде формат чемпіонату, все ще залишається загадкою. По завершенні минулого чемпіонату сповіщалося, що Екстра-ліга буде розділена на дві групи. Проте з’ясувалося, що ділити нікого.
Наразі бажання взяти участь в чемпіонаті країни виявили усього сім команд – «Ураган», львівська «Енергія», «Кардинал» з Рівного, «Єнакієвець»,  харківський «Локомотив», луганське ЛТК і єдиний новачок – «Спортлідер+» з Хмельницького, котрий виступав у… другій лізі. Попередньо старт змагань запланований на 15 серпня.  

Переглядів: 1008 | Додав: vovak | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]