Четвер, 28.03.2024, 14:59
Вітаю Вас Гість | RSS
Форма входу
Пошук
Календар
«  Вересень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Архів записів
Міні-чат
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2014 » Вересень » 4 » ТРИБУНА ДЕПУТАТА
10:53
ТРИБУНА ДЕПУТАТА

Микола Семенюк, депутат обласної ради    


Війна і вибори!
Українці не раз здобували та втрачали державність, століттями боролись за право бути господарями на своїй землі. Лише протягом 20 століття 6 разів здобували і 5 разів губили свою незалежність. Сьогодні, на 24 році незалежності, коли ми пройшли через Революцію гідності і опинились перед військовим викликом «гібридної» неоголошеної, проте справжньої війни з ХЛО-Путіним, який поставив на коліна всю свою країну, вирішується доля не лише нашої держави, а й, без перебільшення, Європи та світу в цілому.
Легко обдурити людей, важче обдурити себе  і не можливо – Бога!
Четвертий місяць в Україні, на території східних областей, проходить АТО, а тиждень тому військові протистояння українських формувань з терористами та екстремістами в Донецькій та Луганській областях перейшло в іншу фазу – уже безпосередньої війни між регулярними військами РФ та нашими збройними формуваннями. Через український демократичний хаос ми несемо немалі військові втрати. Стара Європа та США через затяжний летаргічний сон, окрім співчуття та моральної підтримки, поки що не пропонують нам нічого. Мушу констатувати факт, що і самі громадяни України ще не до кінця усвідомили всю небезпеку, а щодо уряду України, то, здається, що він в повній прострації. Ми втратили час, а з ним стратегічну ініціативу, і тому втрати України в цій війні будуть ще більші, хоча гірко це констатувати.
Україна, мабуть, буде останньою країною в світі, яка офіційно визнає, що між нею та РФ іде війна.
На часі у нас вибори і війна. І ми маємо вибрати – війна чи вибори!?
За можливість переобрати Президента України ми віддали Крим Росії. Тепер що, нам потрібно буде віддати східні області України за переобрання парламенту?!
Насправді нам конче необхідно проводити вибори і вони вже оголошені за скороченою процедурою 26.10.2014 р., щоб очистити парламент України від п’ятої (проросійської) колони, представники якої у ВР 6-го скликання складають понад 30%.  Водночас пропоную в день виборів провести загальноукраїнський референдум щодо входження України в НАТО. Певен, що в такий вирішальний момент громадяни України, як і в 1991 році, переважною більшістю проголосують за входження України в цю структуру.
Для того, щоб мобілізувати країну, Президент Порошенко має виграти вибори, створити свою пропрезидентську більшість в парламенті, і тільки в такий спосіб можна надіятись на перемогу у війні з Росією.
Найголовніша деталь для всього світового співтовариства, а в світі понад 200 держав – Україна проходить між поняттями «війна» і «вибори», не порушуючи стандартів демократії!
Це наш внесок в розвиток світової цивілізації, адже саме з Україною пов’язані зміни у світовому масштабі. Так, саме в Україні твориться нове громадянське суспільство, і на державу цієї доби з часом всі будуть дивитися з подивом.
А сьогодні нам потрібно забути про мир. Якщо ми хочемо миру, то маємо віддати «новоросію», паспорти якої вже наштамповані в Росії і завезені в Україну. Тепер мир можливий на умовах капітуляції України перед Росією, та цього не буде ніколи, тому що український народ, який скинув тиранію Януковича, піднявши з колін державу Україну, не дозволить цього нікому!
Сьогодні нам потрібна повна мобілізація ресурсів країни та переведення економіки країни на військові потреби. Терміново необхідно озброювати всіх, хто здатний захищати країну, а зрадників та дезертирів карати за законами військового часу. Всі активи бізнесменів, які підтримують сепаратизм, негайно арештовувати та спрямовувати на потреби Збройних сил України. Обороняти схід потрібно, та обронна війна – поразка для України. Нам необхідно перевести війну на територію Росії. Боже борони, я не ратую за знищення мирного населення Російської Федерації, як це робиться зараз в нас, а знищувати необхідно інфраструктуру на території Росії і в такий спосіб перевести війну у публічну площину в Росії. Нам необхідно підготовлювати партизанські загони, які здійснюватимуть численні і масштабні диверсії, яких не зможе врахувати ХЛО-Путін. Сьогодні нам потрібні жорстка стратегія, мужність та мудрість у прийнятті рішень, ніяких зволікань та довгих нарад. Ми вже воюємо і мусимо перемогти!
І хай нам допоможе Господь в нашій справедливій боротьбі.

Переглядів: 556 | Додав: bond | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]