Четвер, 25.04.2024, 18:02
Вітаю Вас Гість | RSS
Форма входу
Пошук
Календар
«  Серпень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Архів записів
Міні-чат
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2014 » Серпень » 28 » ТРИБУНА ДЕПУТАТА
10:03
ТРИБУНА ДЕПУТАТА

Микола ВІТЕНКО, секретар Івано-Франківської міської ради


Українського змісту Україна!
В сьогоднішні, без сумніву, найважчі дні нашої незалежної історії я хочу привітати мешканців міста Івано-Франківська та всіх українців із 23-ю річницею Незалежності України. Найголовніше я бажаю усім миру, спокою, оптимізму та віри у світле майбутнє нашої держави.
Уже десять місяців увесь український народ щодня живе з найосновнішою думкою в голові, думкою про долю своєї Батьківщини, своїх рідних та близьких. Я впевнений у тому, що сьогодні не знайдеться байдужого до питань існування незалежної України, до проблем вимушених переселенців з інших областей нашої країни, до стану нашої армії та війська. Зараз кожен українець, як один, в спільному пориві прагне якомога швидшої перемоги над ворогом та повернення ладу на сплюндровані ним землі нашої Вітчизни.
На мою думку, нинішні події і є становленням справжньої, за змістом української України!
На превеликий жаль, про ті ризики, які ми, українські націоналісти та ВО «Свобода», говорили всій громаді уже понад п’ять років, дізналися лише зараз. Виявилося, що недаремно ми завжди акцентували увагу на головній загрозі нашої незалежності з боку Росії. Чомусь більшості українського суспільства не були зрозумілі заяви про імперські амбіції російського керівництва, про впроваджену ворожу агентуру на всіх рівнях органів державної влади часів Януковича, про п’яту колону, яка й досі не покарана за смерті українських героїв…
Чи були ми по-справжньому незалежні попередні 23 роки? Відповідь очевидна! На жаль, та, попередня Україна, не була державою з українським змістом. Історія змусила нас заплатити важку ціну за незалежність, яку ми приречені оберігати щодня.
Зараз на східному кордоні України триває фізична війна за збереження нашої держави. Проте і тут, на заході країни, ми повинні вести свою боротьбу – боротьбу самих із собою. Ми повинні усвідомити, що жити у вільній державі не означає просто користуватися її ресурсами та можливостями. Жити у вільній та незалежній державі означає оберігати її та примножувати не тільки своє особисте, але і загальне благо.
Тому ще раз хочу побажати усім нам сил завершити цю боротьбу та усвідомити свою відповідальність перед майбутнім нашої України!
Слава Україні!
Героям слава!

Переглядів: 462 | Додав: bond | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]