Четвер, 28.03.2024, 15:43
Вітаю Вас Гість | RSS
Форма входу
Пошук
Календар
«  Травень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Архів записів
Міні-чат
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2013 » Травень » 13 » ТРИБУНА ДЕПУТАТА
09:17
ТРИБУНА ДЕПУТАТА
Ростислав КУКУРУДЗ, депутат міськради, фракція  «За зміни»


Багато бджіл і пасічників, тільки меду обмаль
Поділюся враженнями про останню сесію, насправді вони двоякі. Цієї сесії  журналісти чекали з передчуттям гарячих новин і нових інформаційних приводів, я ж особисто мав сподівання, що наполегливе, майже чотиримісячне очікування нових облич у франківській владі закінчиться, і ми одержимо нових членів виконавчого комітету, які з "низького старту" почнуть втілювати в життя свої нові ідеї і реалізовувати сподівання громади.
Але не вийшло, і знову попереду декілька місяців невизначеності, і в першу чергу для людей: тих, які йдуть, і тих, які мають начебто прийти. Ми з колегами довго роздумували, яке правильне рішення прийняти, бо, з одного боку, персональний склад нового  "хуралу" здивував. Здивував, бо, на наш погляд, там має бути поєднання досвіду і молодості, причому з суттєвою перевагою досвіду. Досвіду людей, які реалізували себе в житті, досвіду, який допоможе у випадку необхідності пошуку компромісу, коли треба прийняти рішення між якимось особистим інтересом і суспільним, вибрати друге.
Ми також розуміємо необхідність змін, бо вони насправді назріли, громада вже не хоче жити по-старому. Але будь-які зміни можуть бути успішними і ефективними, коли вони реалізовуються швидко і мають чіткі цілі. Зараз же ці цілі забулися і розмазалися, і все це нагадує війну заради війни. Ми вже все це проходили зовсім недавно, коли було багато бджіл і пасічників, тільки меду обмаль.
Тому вважаю, що поганий порядок – це трохи краще перспективної невизначеності, і всім учасникам цього процесу треба якнайшвидше його завершувати.
Декілька слів про те, що потішило – це насамперед ті люди, які прийшли захистити свої права. Прийшли, бо в тому числі і через ситуацію, яка описана вище, їхнє право на достойне життя у своєму місті не завжди захищає влада, і вони прийшли про це сказати відкрито, дивлячись в очі тим, кого вони обирали. Позитив відчуваю в тому, що такі виступи повинні створити і створять ситуацію, коли реакцією на ті емоції і слова виборців трансформують в прості і чіткі дії, які дозволять тим самим людям прийти наступного разу і сказати: "Нас почули ".
Такий баланс минулого четверга. Хоча якщо вважати, що ясніше стало з ситуацією навколо міського стадіону, то позитиву, напевне, більше.
Переглядів: 576 | Додав: bond | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]