Четвер, 28.03.2024, 11:12
Вітаю Вас Гість | RSS
Форма входу
Пошук
Календар
«  Лютий 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728
Архів записів
Міні-чат
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0
Головна » 2013 » Лютий » 7 » ТРИБУНА ДЕПУТАТА
11:11
ТРИБУНА ДЕПУТАТА
Іван ХАРУК,
депутат обласної ради, фракція ВО «Свобода»




Між владою і виборцями
Депутат – це не омріяні висоти! Адже це робота на громадських засадах. В ролі чарівника поки себе не почуваю. Хоча, справді, прохання виборців є, інколи, надто складними. Але, по можливості, завжди старатимусь допомогти. Та й, слава Богу, маю багато друзів-колег, що мають більший досвід у цих справах, тому допоможуть! Першочергові питання – це проблеми людей.
Я обраний у виборчому округу №43, що в Івано-Франківську. А тому разом радитимемось з міськими депутатами, що реально можна зробити. Часто це стосується питань комунальної сфери, встановлення спортивних майданчиків тощо. Відповідно, ці питання є й для мене першочерговими. Тим паче, маю намір працювати в комісії обласної ради з питань сім'ї, молоді і спорту. Справді, «Свобода» користується популярністю, але я мав серйозного конкурента. Тому, окрім допомоги самого бренду і, того факту, що я був єдиним  представником від опозиційних сил в місті, довелося провести насичену кампанію. Попри те, що й часу багато на це не було. Оскільки січень  –«святковий» місяць. Особливо акцентував увагу на останній передвиборчий тиждень. Проводив зустрічі з мешканцями села Вовчинець,   в школах –   з педагогічними колективами, в дитячих садках – з батьківськими комітетами. Окрім цього, такому високому результату також
завдячую колегам з фракції, які були присутніми на зустрічах. Зокрема, народному депутату України Олександрові Максимовичу Сичу, депутатам облради Михайлу Мельнику, Ярославу Ткачівському, депутатам міської ради. Дякую всім, хто підтримував і  допомагав. Ну і, звичайно, виборцям.
Також поєднуватиму депутатську діяльність із журналістською. Це, думаю, допомагатиме. Ще до закінчення виборчої кампанії люди телефонували з різними проханнями. Тепер вже маю перші зустрічі з людьми. Вони мають різні прохання. Сприяти їм у цьому вважаю своїм обов’язком. Навіть попри невеликі фінансові спроможності депутатів на місцевому рівні вірю, що можна працювати якісно. Пропонувати власні проекти, ідеї тощо. Взагалі  депутат має бути ще й посередником між владою і виборцями. Лобіювати інтереси, знаходити потрібні кабінети.

Переглядів: 591 | Додав: bond | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]