П`ятниця, 26.04.2024, 21:41
Вітаю Вас Гість | RSS
Форма входу
Пошук
Календар
«  Серпень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Архів записів
Міні-чат
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2012 » Серпень » 16 » ТРИБУНА ДЕПУТАТА
11:38
ТРИБУНА ДЕПУТАТА
Ольга БАБІЙ,
депутат обласної ради,  фракція «Наша Україна»



Нова загроза


Мабуть, я б не писала цієї статті, якби не десятки дзвінків із питанням, чи не залишила я фракцію "Нашої України” в обласній раді.  Відповім одразу: ні. Була і залишаюся в "Нашій Україні”, а  в газеті "Західний  кур”єр” за 9 серпня трапилася просто прикра помилка.
У фракцію "Свободи” я не переходила.
 Хоча  у своїх політичних поглядах "Наша Україна” і "Свобода”, як на мене, дуже близькі.  
А загрози, що стали перед українством, вимагають спільних політичних  дій, незалежно від виборчого процесу.
Закон Ківалова-Колєсніченка, підписано. Він вступив у дію. Тепер,   кажуть юристи, достатньо провести  перепис населення. Як у нас такі речі відбуваються, відомо. Порахували, як наказали, і вже не Україна, а Малоросія. Чомусь здається, у своїх висловлюваннях  щодо малоросійства Азаров  тільки озвучив бажане. Йдеться про відновлення імперії в межах колишнього Союзу, а  для  Азарова – це повернення в історичну батьківщину.
Українців свідомо принижують на кожному кроці.
 Думаю,  маємо нарешті зрозуміти: будь-якої довіри до того, що каже і робить Партія регіонів, бути не може.
Зловтішання  Чечетова "развєлі, как котят” пояснює все. Так діють заслані шпигуни, що обманом  та ігноруванням  Конституції насправді  втягують нас в "русскій мір”, нахабно брешучи при цьому про якісь Європейські хартії.
Литвин бавиться у ту ж гру. Мовляв, мене зрадила моя фракція, я ніколи не підпишу такого закону, у мене і батько, і дід , і прадід з мовою українською і родилися,  і хрестилися...
Ганна Герман навіщось возила і водила до президента українську інтелігенцію. А нам усім ледь не щодня байки  про те, що такого закону Віктор Федорович не підпише, оповідали.
Підписав. Бо така програма партії, у якій він лідером. А всі оті просторікування виявилися звичайнісінькою брехнею.
Тепер, ніби хочуть дати  якесь відчіпне, почали базікати про закон щодо захисту державності української мови. Ага, захистять... Регіонали... Ті самі, які у "Кримской правдє” вже пишуть, що в Україні має бути єдиною державною –російська..
Переконана,  іншими мали б бути і дії опозиції. Усієї.
Не пеклом на тому світі треба лякати ківалових-колєсніченків. Вони ні Бога, ні чорта  не бояться.А пригадаймо, як тремтіли під час Помаранчевої революції. Чи не пора знову повернутися до  досвіду, який був?
 Кожен з нас, громадян, не має права  змовчати, бо можемо замовкнути назавжди.
 Наголошу знову:  регіонали не випадково обрали  для голосування  період відпусток. Але літній час завершується, а закон Ківалова-Колєсніченка  вже не просто подразник, а реальність. Аби збутися цього монстра, маємо не дати права  знову розпоряджатися владою кліці, яка  витирає ноги в українські рушники.
Залишаюся в "Нашій Україні”. Хочу справді  європейського шляху для України, хочу світу, відкритого для нашої молоді, хочу, щоб не переслідувалася українська церква, аби табачніки не  виривали сторінки з нашої історії, аби не вкривала вічна російська мерзлота нашу культуру, аби державний службовець був на   с л у ж бі в Української держави, аби солдат і   офіцер знав, кого захищає...
Маємо повернути собі вкрадене. І завдання перше: не  дозволити обманути себе  ще раз  тим, хто  має нас за "котят”, адже, не забуваймо, недаремно зібрано так звану Конституційну асамблею,  членів якої ніхто не обирав. За обгорткою цієї асамблеї можуть ховатися наміри куди гірші,  ніж "язик”. Симоненки вже хочуть міняти і державний гімн і прапор. Далі – повна здача держави.
На обрії — нова загроза.

Переглядів: 748 | Додав: bond | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]