П`ятниця, 26.04.2024, 00:21
Вітаю Вас Гість | RSS
Форма входу
Пошук
Календар
«  Серпень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Архів записів
Міні-чат
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2012 » Серпень » 2 » ТРИБУНА ДЕПУТАТА
10:03
ТРИБУНА ДЕПУТАТА
МихайлоМАЛЯРЧУК,
депутат міськради,  фракція ВО «Свобода» 


Наші будні….



Якщо ви спитаєте мене, чи думав я ще у вересні  2010 року про участь у місцевій виборчій кампанії, то я вам з впевненістю  відповім: ні. Мабуть, у кожного  в житті  стаються випадки, які вирішують вашу подальшу долю. Так і це для мене стало неочікуваним поворотом долі… Візьмімо хоча б той факт, що, вступивши  в боротьбу на мажоритарному окрузі з досвідченими людьми, мало вірилося, що мені вдасться стати депутатом місцевої ради.
Здається, ще не так давно в самому розпалі були для мене важкі передвиборчі будні, але не встигаєш обернутися – і починаєш розуміти, що позаду вже майже два роки депутатської діяльності. Наступає той період, коли слід  дати відповідь на питання: «Що вже зроблено?».
Коли я, як і, напевне, більшість сміливців, котрі хотіли стати депутатом, лиш починав свою діяльність, то був переповнений сотнею бажань, які, на мій погляд, можна дуже легко виконати. Однак, з кожним днем своєї роботи починав розуміти всю складність місцевого самоврядування. Впродовж перших років депутатської діяльності мені вдалося зробити набагато менше, ніж я планував, а діяльність депутата виявилась набагато складнішою, ніж я очікував. Недосконале законодавство, відсутність фінансування, тяжкий стан комуналки і доріг – ось те, з чим починаєш зустрічатися зараз кожного дня. Та незважаючи на це все, все ж є певні успіхи. Можливо, не такі очевидні, але доволі вагомі. Постійна і наполеглива робота в депутатських комісіях, депутатські прийоми і зустрічі з мешканцями міста, а також клопітка робота на сесіях (а їх вже було за цей короткий період аж двадцять вісім). Цього скликання в сесійній залі присутня чітка і злагоджена робота, що викликає похвалу старших колег, в яких за плечима досвід не одного депутатського скликання. Серед явних здобутків стало освітлення дворів міста, що я вибрав пріоритетом своєї діяльності. На даний час вдалося встановити освітлення в дворі на вул. Чорновола, 119, а також вже розпочата робота з встановлення освітлення по всій вулиці Софії Галечко і Карпатської Січі. Даний район є одним із тих, де ця проблема поставала вже не один рік. І, хоча мені не судилося стати мажоритарним депутатом, але обирався саме по цьому округу. Тому, ставши депутатом за партійним списком, відчуваю перед собою обов’язок зробити те, що обіцяв цим людям. До кінця цього року освітлення району має бути здійснене в повному обсязі.  
Досить часто зустрічаються моменти, коли ти  не в змозі допомогти у вирішенні людських проблем, і найважче в цей час просто поглянути у вічі цій людині, але що поробиш – це життя.
 Проте – це тільки початок. Головним досягнення якого є здобуття досвіду і знань. Зараз вже з легкістю пишуться депутатські звернення і знаходяться потрібні кабінети. Засвоївши перший досвід, проаналізувавши свої поразки та успіхи, потрібно працювати далі, адже в місті ще надзвичайно велика кількість невирішених проблем, і хочеться, щоб за п’ять років їх стало хоча б на десяток менше.
Мені пощастило працювати в колі розумних і досвідчених людей, які всім серцем вболівають за це місто, маючи налагоджену міжпартійну роботу, синхронно однією командою ідучи до мети змінять це місто на краще. І як би не критикували сьогоднішню міську більшість, повірте: зараз їм працюється, мабуть, найтяжче за всі скликання. Адже перебуваючи в жорсткій боротьбі із владним режимом, в руках якого зосереджено всі матеріальні і людські ресурси, їм вдається виконувати те, що обіцяли.

Переглядів: 722 | Додав: bond | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]